Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Studio Rymd
Studio Rymd

Studio Rymd

Werkgebied: Nederland

Wij zijn Sanny en Rivka, de oprichters van Studio Rymd. Onze voorliefde voor vintage, Scandinavisch design en spullen met een verhaal heeft ons bij elkaar gebracht.
Voor ons beiden geldt dat wij geen traditionele stylisten zijn, wij bewegen graag mee in een wereld die er vandaag de dag steeds weer om vraagt dat we creatief en zakelijk betere keuzes moeten maken. 

Wij houden van de uitdaging dat iedere opdrachtgever specifieke wensen heeft voor zijn of haar professionele ruimte of doelgroep. Wij stylen, restylen of verzorgen complete interieurs van diverse professionele werkomgevingen en vastgoedprojecten. Van werkplekken in een verzamelgebouw of wachtruimtes in praktijken tot vastgoed voor verhuur of verkoop. 

Met onze praktische diensten ontzorgen wij zoveel mogelijk onze klant en helpen wij met diverse vraagstukken over systemisch inrichten en opruimen van de werkplek of bedrijfsruimte. Binnen dit kader hebben wij niet alleen het vermogen om met nieuwe produkten te werken, maar kunnen we ook heel goed werken met de middelen die voor handen zijn. Of het hierbij nu gaat om nieuwe en moderne items of design gecombineerd met vintage artikelen; als wij het gewenste effect maar realiseren voor onze opdrachtgever!

Studio Rymd
Tel: 0638087312
Email: [email protected]