Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Studio Rymd
Studio Rymd

Studio Rymd

Werkgebied: Nederland

Als Studio Rymd streven we ernaar om ervoor te zorgen dat elke ondernemer kan en mag werken in een omgeving die rust en ruimte uitstraalt. We geloven in het creëren van een perfect afgestemde werkomgeving die aansluit bij je specifieke werkzaamheden, doelgroep en persoonlijkheid.

Wij zijn Sanny en Rivka, de drijvende kracht achter Studio Rymd.
Onze gezamelijke reis begon in een bescheiden kringloopwinkel, waar we werden geïnspireerd door vintage design en items met een bijzondere uitstraling. Deze liefde voor unieke vondsten en de persoonlijke verhalen erachter heeft ons aangemoedigd om Studio Rymd op te richten en onze creativiteit volledig te benutten om zakelijke interieurs te transformeren voor ondernemers.

Als enthousiaste stylisten en organizer staan wij klaar om jou, als ondernemer, te helpen bij het transformeren van jouw zakelijke ruimten. 
Wij begrijpen het belang van een omgeving die persoonlijkheid, professionaliteit en succes weerspiegelt. Met onze expertise in styling en organizing brengen wij jouw zakelijke interieur en commerciële werkomgeving tot leven.
 
Of je nu als zzp’er werkt of een makelaar bent die ruimtes verkoopklaar wilt maken of als vastgoedondernemer extra waarde wil toevoegen aan panden; Wij zijn er voor jou. Het is ons doel om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen en hun zakelijke doelen te ondersteunen.

Studio Rymd
Tel: 0638087312
Email: [email protected]