Biegert & Funk

De bijzondere klokken van Biegert & Funk worden verkocht onder de naam QlockTwo en kenmerken zich door hun veelzijdigheid.

Graag informeren wij je over alle modellen, taalversies, uitvoeringen en kleuren van de wijzerplaten. Wil je meer weten over deze unieke producten? Aarzel dan niet contact met onze klantenservice op te nemen.

Biegert & Funk Biegert & Funk Biegert & Funk

Het Duitse designlabel Biegert & Funk geeft een hele nieuwe kijk op het lezen van tijd. In plaats van een wijzer of cijfers lees je de tijd in woorden af. In 2010 begonnen de designers Marco Biegert & Andreas Funk met het ontwerpen van de QlockTwo klokken. Een droom die de ontwerpers al hadden toen ze nog in hun tienerjaren zaten. Biegert & Funk maakt gebruik van moderne LED technologie, hierdoor verbruiken de klokken slechts twee Watt.

De designklokken komen in drie verschillende uitvoeringen: Classic, Large en Touch.

Alle uitvoeringen geven de tijd weer in woorden. Het verschil tussen de collecties zit het hem dan ook in de details. De Classic is een wandklok die je ook als tafelklok kunt gebruiken door de klok in de meegeleverde acryl houder te plaatsen. (1) De Classic meet 45 x 45 cm en is onder andere geschikt voor in de woonkamer, keuken, op kantoor of in de directiekamer. (2) De grote broer van de Classic is de Large. Zoals de naam al zegt is dit de grootste uitvoering van de QlockTwo collectie en is dan ook een echte blikvanger in zakelijke ruimtes met een afmeting van 90 x 90 cm. (3) De Touch is de kleinste uitvoering in de collectie. De woorden van de tafelklok lichten op wanneer je het scherm aanraakt. Naast deze handige sensorfunctie heeft de Touch ook een alarm waardoor deze perfect is voor in de slaapkamer of op kantoor.

Of je nou voor de grote, middelgrote, of kleine versie gaat, elke uitvoering ziet er door de techniek en de ‘wijzerplaten’ uit als een meesterwerk. De platen zijn makkelijk te verwisselen, handig als je je interieur wilt opfrissen. Het merk is inmiddels bekroond met meerdere awards waaronder de Red Dot Award, iF Design Award en de felbegeerde Gold Award van Art Directors Club Europe.

Alle producten van het merk Biegert & Funk