Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Biegert & Funk

De bijzondere klokken van Biegert & Funk worden verkocht onder de naam QlockTwo en kenmerken zich door hun veelzijdigheid. De QlockTwo klokken van Biegert and Funk zijn beschikbaar in verschillende modellen, maten en versies. De QlockTwo klokken zijn unieke producten die je kantoor of huis een eigenzinnige indruk geven.

Biegert & Funk
Biegert & Funk
Biegert & Funk

Het Duitse designlabel Biegert & Funk geeft een hele nieuwe kijk op het lezen van de tijd. De QlockTwo klok heeft geen wijzers en ook geen wijzerplaat. Het design van de QlockTwo van Biegert en Funk bevat namelijk een variatie aan woorden, waardoor elke tijd is af te lezen in woorden. Afhankelijk van de tijd lichten verschillende woorden op, zodat de tijd te lezen is.

Biegert & Funk is een Duits designlabel dat in 2010 begon. Marco Biegert & Andreas Funk begonnen hun label met het ontwerpen van de QlockTwo klokken. Het idee van de QlockTwo is al ontstaan in de tienerjaren van de designers Beigert en Funk. De QlockTwo klokken zijn voorzien van moderne LED technologie, waardoor de Biegert & Funk klokken slechts twee Watt verbruiken. Er zijn verschillende varianten van de QlockTwo, waaronder:  de Biegert & Funk Classic, Large en Touch.

De QlockTwo Classic is een wandklok die ook als tafelklok is te gebruiken, dankzij een speciale acrylhouder. Deze klok van Biegert en Funk heeft een afmetingen van 45 x 45 cm en past perfect bij elke kantoor of woonkamer inrichting. Speciaal voor grote ruimtes is er de grotere ClockTwo Large, deze klok van Biegert en Funk heeft een afmeting van 90 x 90 cm. De QlockTwo Touch van Biegert & Funk is de kleinste variant en licht op wanneer je hem aanraakt dankzij de sensor functie. De QlockTwo Touch is perfect voor op je
bureau of in de keuken en heeft een alarm, waardoor deze ook prima te gebruiken is als wekker in de slaapkamer.

De QlockTwo klokken van Biegert & Funk zijn allemaal technische meesterwerken die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Het is ook mogelijk om verschillende wijzerplaten te kopen, zodat de uitstraling van je Biegert & Funk klok altijd past bij de inrichting van je huis. Het label van Biegert & Funk heeft ondertussen meerdere prestigieuze awards gewonnen, waaronder de Red Dot Award, de iF Design Award en de felbegeerde Gold Award van Art Directors Club Europe. 

Heb jij vragen over één van de modellen, taalversies of uitvoeringen van de verschillende wijzerplaten? Neem dan direct contact op met onze klantenservice voor meer informatie over ons assortiment of kijk naar ons volledige aanbod klokken.