Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Lee Broom

Lee Broom produceert prachtige designlampen in diverse materialen en uitvoeringen. Wij maken je graag wegwijs in de collectie door je te informeren over o.a. kleur en afmetingen.
Ook over alle technische specificaties zoals lichtkleur, eventuele dimbaarheid en lichtbron vertellen wij je graag meer. Neem daarvoor contact op met onze lichtspecialisten bij de klantenservice.

Lee Broom
Lee Broom
Lee Broom

Lee Broom begon ooit als fashion designer bij de legendarische Vivienne Westwood. In 2007 startte de jonge ontwerper zijn eigen collectie interieurproducten. Mode is bij het ontwerpen van meubels en verlichting nog steeds één van zijn grootste inspiratiebronnen. In 10 jaar tijd is de Lee Broom collectie uitgegroeid tot een toonaangevende collectie met een heel eigen gezicht en heeft hij met zijn bijzondere exposities tijdens de Salone del Mobile veel aandacht in de pers gekregen. In april 2015 ontving Lee Broom de Queen’s Award for Enterprise, de hoogste onderscheiding van het Verenigd Koninkrijk voor zakelijk succes. Het meeste bekende product is de Crystal Bulb en Decanther light die veelvuldig in particuliere, hospitality en retailprojecten zijn toegepast. Een nieuwe doorbraak maakte Lee Broom met de Optical Light serie waarbij het patroon contrasteert met ronde geblazen bol.