Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

HAY

Het in 2002 opgerichte Deense designmerk HAY heeft pas net de volwassen leeftijd bereikt, maar dat zou je niet verwachten op basis van de gevarieerde en omvangrijke collectie die HAY al op de markt heeft gebracht.

Bij Designlinq vind je een uitgebreide collectie designmeubilair van HAY voor het inrichten van woningen, werkplekken en openbare ruimtes. We voorzien je graag van aanvullende informatie.

HAY
HAY
HAY

Oprichters en naamgevers Rolf en Mette Hay laten zich inspireren door karakteristieke Deense designontwerpen uit de jaren ’50 en ’60 en geven daar in het eigen meubelontwerp een moderne twist aan. Het resultaat: prachtige meubels en accessoires die perfect passen bij de huidige tijdgeest.


Bereikbaar maken voor het grote publiek


HAY’s missie: design toegankelijk maken voor het grote publiek. Het merk werkt samen met zowel gerenommeerde ontwerpers als opkomende studio’s. De internationale HAY familie, bestaande uit onder meer de gebroeders Bouroullec en designstudio Wang & Söderström bekijkt alledaags meubilair met een frisse blik om het vervolgens op prachtige wijze opnieuw vorm te geven. Bij het ontwerpproces wordt er inspiratie gehaald uit kunst, architectuur en mode. Hierbij staat de interactie van de mens met zijn omgeving centraal.


Herkenbaar uit duizenden


HAY is herkenbaar aan het gebruik van in het oog springende kleuren, organische vormen en strakke retro-elementen. Van de tijdloze Pallisade collectie voor buitengebruik, tot aan de in pasteltinten afgewerkte keukenapparatuur van George Sowden en de industrieel ogende Pyramid collectie van Wim Rietveld; het toonaangevende design is herkenbaar uit duizenden.


HAY bij Designlinq


De collectie van HAY bestaat onder meer uit eettafels, kasten, stoelen, verlichting, interieuraccessoires en buitenmeubels. Bekijk hieronder de uitgebreide collectie. Designlinq adviseert je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze productspecialisten voor vrijblijvend advies.