Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Hollands Licht

Hollands licht is een merk van eigen bodem en heeft een grote collectie aan tijdloze design verlichting, allemaal ontworpen door Nederlandse ontwerpers. Wij informeren je graag over alle mogelijkheden op het gebied van kleur, materiaal en over de licht specificaties. Je kunt ons bellen of mailen voor advies en vragen.

Hollands Licht
Hollands Licht
Hollands Licht

Hollands Licht brengt design verlichting naar een hoger niveau


Hollands Licht is een jong merk met puur Nederlandse ontwerpen. In de vorige eeuwen werden Hollandse meesters vaak geïnspireerd door het bijzondere licht dat de Nederlandse landschappen kenmerkt. Licht, donker en schaduw speelde hierin een grote rol. Dat zien we ook terug in de tijdloze ontwerpen van Hollands Licht waarin de producten een interieur instrument zijn en functionaliteit en vormgeving combineren. Eén van de bekendste ontwerpen van Hollands Licht is de designklassieker van Benno Premsela: De Lotek. Deze serie tafel- en vloerlampen zijn tijdloos en functioneel van karakter. De Lotek is eenvoudig te transformeren van tafellamp tot vloerlamp door zijn instelbare hoogtes. Een andere echte Dutch klassieker is de Glow Collectie. Ontworpen door Marc de Groots deze verlichting zowel geschikt voor moderne als klassieke interieurs. Bekijk de hele collectie van Hollands Licht hier.


Lokale ambachtslieden produceren Hollands Licht


Van de led modules tot aan de materiaalbewerking. De expertises voor het vervaardigen van de lampen van Hollands Licht worden zo dicht mogelijk bij huis gezocht. Dit zorgt voor een stimulatie van de lokale economie en doordat het transport van materialen zo kort mogelijk gehouden wordt blijft ook de CO2 uitstoot beperkt.