Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Raio

Raio produceert een groot aantal kasten, werkplekken en vergadertafels die in een groot aantal maten en materiaalcombinaties verkrijgbaar zijn. Om hierover nog meer informatie te krijgen is onze klantenservice je graag van dienst. Zij kunnen je over alle mogelijke combinaties adviseren en dit ook verwerken in een compleet interieurplan.

Raio
Raio
Raio

Het Portugese merk Raio bestaat al sinds 1947 en werkt sinds 1967 onder de huidige naam. Raio is primair een metaalverwerkende meubelfabriek. Hierdoor is in de loop der jaren een grote competentie opgebouwd in de productie van metalen kasten, bureaus en ladeblokken. Doordat ook kantoormeubilair een meer warme en huiselijke uitstraling kreeg en de bureaus meer trendy werkplekken werden ging Raio haar producten ook uitvoeren met ander materiaal, zoals hout voor de werkbladen en tafels.

Raio realiseert zich dat een werkplek tegenwoordig meer is dan een simpel bureau en dat de gebruiker zich daaraan net zo prettig moet voelen als thuis. Inmiddels bestaat de collectie van Raio uit een aantal verschillende productlijnen van op elkaar afgestemde ontwerpen voor kasten, werkplekken en ladeblokken. Raio streeft daarbij om hedendaags design tegen een redelijke prijs te bieden waarbij de kwaliteit van de geleverde producten voorop staat.