Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Chors

Het high-tech merk Chors produceert ecologisch-verantwoorde lampen van hoge kwaliteit. Vanaf het prille begin benadrukt het Poolse designmerk het belang van goed licht in combinatie met gebruiksvriendelijke en oogstrelende designs. Bij Designlinq vind je een uitgebreide collectie Chors verlichting. We voorzien je graag van aanvullende informatie.

Chors
Chors
Chors

“The details are not the details. They make the design”, pronkt groot op de website van Chors. Het merk steekt zijn inspiratiebron niet onder stoelen of banken, maar geeft op geheel eigen wijze vorm aan deze designfilosofie.

Meer dan details
De verlichting uit de Ambiente-serie is een typerend voorbeeld van Chors’ eigenzinnige ontwerpgedachte. Het licht van deze vloerlampen komt vanachter de drie effen witte of zwarte cirkels. Doordat de lichtbronnen op de muur gericht zijn wordt een mooi diffuus licht verspreid. De Ambiente vloerlampen, die veel weg hebben van een planetarium, zijn zonder meer kunstwerken op zichzelf. Ook wanneer het licht niet brandt.

Chors bij Designlinq
Hieronder vind je onze uitgebreide Chors verlichting collectie. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor je interieurproject? Onze lichtspecialisten staan je graag te woord voor een vrijblijvend advies op maat. Neem contact op voor meer informatie.