Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Trizo21

Authentiek, handgemaakt en met een optimistische twist. De verlichting van Trizo21 kenmerkt zich door de elegante stijl, strakke vorm en praktische innovatie. Het prijswinnende Belgische designlabel van Bruno Van Meenen gaat in haar ontwerpen voor puur en zonder franje.

Bij Designlinq vind je de prachtige architectonische verlichting van Trizo21 om in elke ruimte de juiste sfeer te creƫren.

Trizo21
Trizo21
Trizo21

Trizo21 is sinds 2001 de wereld aan het veroveren met superieure verlichting. Elke lamp en fitting zijn met de hand gemaakt; zorgvuldig en stijlvol. Bruno van Meenen en zijn lichtontwerpers streven naar technische perfectie en innovatieve toepasbaarheid.


 


Minimalistische elegantie


Trizo21 is bekend om hoogwaardige wandlampen, spots en hanglampen die klasse uitstralen. Zo is de Austere collectie ongeëvenaard in haar eenvoud en elegantie. Het is de ultieme keuze voor verfijnde verlichting en kan volledig geconfigureerd worden. 


Prijswinnend


Het vakmanschap zie je terug in elk detail van Trizo’s verlichting; de materiaalkeuze, perfecte afwerking en functionaliteit. Het leverde Trizo21 de Henry van de Velde Award op, een designprijs voor innovatieve oplossingen op productioneel vlak in professionele omgevingen. Ook mag Trizo21 het Handmade in Belgium label voor authentiek handgemaakte producten dragen.


Trizo21 bij Designlinq


Bij Designlinq vind je een uitgebreide collectie lampen van Trizo21. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor je project. Neem contact op met onze lichtadviseurs voor een vrijblijvend advies op maat.