Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Wiesner-Hager

Ga voor kwaliteit, design en duurzaamheid met kantoormeubilair van Wiesner-Hager. Bekijk de collectie bij Designlinq.

Wiesner-Hager
Wiesner-Hager
Wiesner-Hager

Wiesner-Hager is een Oostenrijkse meubelfabrikant gespecialiseerd in kantoormeubilair. Het bedrijf werd in 1849 opgericht door Josef Wiesner en heeft sindsdien een indrukwekkende reputatie opgebouwd op het gebied van design, kwaliteit en duurzaamheid.


Bij Designlinq vind je de uitgebreide collectie kantoormeubilair van Wiesner-Hager. We voorzien je graag van aanvullende informatie.


Wiesner-Hager


Al meer dan 170 jaar staat Wiesner-Hager synoniem voor kwaliteit en innovatie. Het merk werkt nauw samen met gerenommeerde designers en architecten om inspirerende meubelstukken te creëren die aan de behoeften van de moderne werkomgeving voldoen. Dit zie je terug in de collectie: elk object is zorgvuldig ontworpen met aandacht voor detail en gemaakt van duurzame materialen om de kwaliteit op de lange termijn te waarborgen. Het familiebedrijf maakt bovendien gebruik van een milieubewust productieproces, om te voldoen aan de groeiende behoefte aan duurzame meubeloplossingen.


Innovatief kantoormeubilair


Het assortiment van Wiesner-Hager omvat een breed scala aan meubelstukken, ontworpen om aan de behoeften van verschillende ruimtes te voldoen. De minimalistische tafels van de Yuno-collectie bieden maximale flexibiliteit voor de werkomgeving. Ook de Puc-collectie, een reeks allround ergonomische stoelen, is enorm veelzijdig. De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en uitvoeringen, waaronder een stapelbare versie die handig is voor ruimtes met beperkte opslagruimte. Van een modulaire tafel tot een allround bureaustoel – in de uitgebreide Wiesner-Hager collectie vind je voor elke situatie een passende kantooroplossing.


Wiesner-Hager bij Designlinq


Bekijk hieronder onze uitgebreide Wiesner-Hager collectie bij Designlinq. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze productspecialisten voor vrijblijvend advies.

  • Wiesner-Hager producten
  • Wiesner-Hager series