Zero

Dit familiebedrijf is afkomstig uit Zweden. De verlichting van Zero is duurzaam geproduceerd en eco-vriendelijk. De lampen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, uitvoeringen en combinaties. Deze hebben wij overzichtelijk voor je klaar staan hieronder. Wij adviseren je graag bij het maken van de perfecte keuze voor jou. Neem daarom contact op met onze klantenservice en vraag daar naar onze lichtspecialisten die je graag behulpzaam zijn

Zero Zero Zero

Zero is een Zweeds familiebedrijf dat is opgericht in 1978. De nog onontdekte collectie verlichting kenmerkt zich door een nuchtere vormgeving met af en toe een verrassende twist. Een eenvoudige Scandinavische vormentaal die ondersteunend is aan het interieurontwerp en uitblinkt in functionaliteit. Zero is zich bewust van de ecologische voetafdruk en maakt daarom gebruik van duurzame materialen en energiezuinige lichtoplossingen waarbij 80% van de componenten van lokale leveranciers komt.

Het merk haalt inspiratie uit de omgeving van het Zweedse binnenland, waar het winterlandschap duister kan zijn maar de glinstering van de sneeuw een magische impact kan hebben. De productie in eigen fabriek geeft architecten en interieurontwerpers de mogelijkheid eenvoudig kleurmodificaties te realiseren.

Alle producten van het merk Zero