Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

NORR11

Dat de naam van het Deens-Duitse designlabel NORR11 een verwijzing is naar de oprichtingsdatum (11-11-‘11) geeft veel prijs over de vormtaal, welke bol staat van de symboliek. Bij Designlinq vind je een selectie van het designmeubilair van NORR11.

NORR11
NORR11
NORR11

NORR11 staat met recht voor de herontdekking van Scandinavisch design. Het designlabel wordt gedreven door een passie om nieuwe perspectieven te bieden aan moderne interieurs. Het label gelooft in het creëren van comfortabel meubilair met flair, dat karakter geeft aan elke ruimte.

Verrassende twists
Het productportfolio, dat onder meer bestaat uit fauteuils, verlichting en salontafels, geeft een verrassende twist aan Scandinavisch design. Het neemt ‘durven en doen’ als uitgangspunt en doet dat met verve. Een mentaliteit die ervoor heeft gezorgd dat een designmeubelstuk zoals de Mammoth Chair, ondanks zijn pas jonge bestaan, nu al tot de moderne klassiekers wordt gerekend.

De omgeving als inspiratiebron
NORR11's vormtaal integreert het verleden met het heden in tijdloze ontwerpen. Voor de designs wordt inspiratie gehaald uit de natuur en culturen van over de hele wereld. Het meubilair vormt een prachtige mix van traditie en vernieuwing van het klassieke Scandinavische design; een eclectisch geheel van onder meer Japanse invloeden, de Bauhaus-stijl en modern Scandinavisch minimalisme. De natuurlijke en pure materialen die NORR11 hanteert, staan garant voor een duurzame en robuuste uitstraling.

NORR11 bij Designlinq
Bekijk hieronder onze uitgebreide NORR11 collectie. We vertellen je graag over alle mogelijkheden voor je project. Neem contact op met onze productspecialisten voor een vrijblijvend advies op maat.