Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Muuto

Muuto biedt een unieke collectie designmeubilair, geïnspireerd op het Scandinavisch minimalisme en innovatieve trends. Bekijk de collectie bij Designlinq.

Muuto
Muuto
Muuto

Het in 2006 opgerichte Deense designmerk Muuto kenmerkt zich door haar unieke visie op design. De naam is afgeleid van het Finse woord ‘muutos’ en betekent ‘nieuw perspectief’. Dit zie je goed terug in de ontwerpen waar traditionele Scandinavische designprincipes met moderne en innovatieve ideeën worden gecombineerd.


Bij Designlinq vind je de uitgebreide Muuto collectie. We voorzien je graag van aanvullende informatie.


Muuto


Muuto is voortdurend op zoek naar de meest vooruitstrevende hedendaagse ontwerpers die in staat zijn om unieke objecten te creëren. Alle ontwerpen vertegenwoordigen het beste van het Scandinavische design, maar zijn vormgegeven vanuit nieuwe perspectieven. De ontwerpen zijn dan ook zeer geschikt voor zakelijke toepassingen. Of het nu gaat om het inrichten van een nieuw restaurant of een modern kantoor, de Muuto collectie biedt voor iedere ruimte een passende oplossing.


Uniek designmeubilair


De ontwerpen zijn geïnspireerd op de strakke, minimalistische lijnen van het Scandinavische design, en combineert deze met de nieuwste designtrends om unieke en opvallende meubelstukken te creëren. De meubelcollectie is een perfecte mix van conform en esthetiek. Elk product is zorgvuldig ontworpen om een harmonieuze en stijlvolle sfeer te creëren. Ook wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen zodat het meubilair een leven lang meegaat.


Lampencollectie


Muuto biedt naast designmeubilair ook een uitgebreide collectie verlichting die goed aansluit bij verschillende interieurs in kantoren en horecagelegenheden. De lampencollectie is een echte blikvanger. De Muuto Ambit hanglamp is daar een goed voorbeeld van: de eenvoudige lijnen en verfijnde uitstraling maken deze lamp een absolute must-have.


Muuto bij Designlinq


Bekijk hieronder de uitgebreide collectie van Muuto. Designlinq adviseert je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze productspecialisten voor vrijblijvend advies.