Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Gazzda

Gazzda beschouwt meubilair als meer dan alleen praktische stukken in een ruimte. In Gazzda’s visie zijn het dynamische elementen die de dagelijkse momenten van praten, eten, werken en ontspannen naadloos met elkaar verweven. Bij Designlinq vind je een uitgebreide collectie designproducten van Gazzda.

Gazzda
Gazzda
Gazzda

Dynamisch design voor het moderne leven


Gazzda hanteert een eigen benadering van meubeldesign. Het meubilair is ontworpen voor flexibiliteit. Het is geschikt voor zowel informele samenkomsten en spontane werksessies als formelere vergaderingen. Tegelijkertijd straalt het meubilair huiselijkheid en warmte uit. Gazzda-meubilair vormt het middelpunt van communicatie, samenwerking en kennisdeling, zowel in professionele kantooromgevingen als in huiselijke settings.


Zo haal je met de Fawn stoel, ontworpen door co-founder Salih Teskeredžic, een tijdloos en klassiek exemplaar binnen. De Arp bijzettafel biedt op zijn beurt een perfecte mix van functionaliteit, stijl en aanpasbaarheid voor een complete inrichting. En dat is nog maar een tipje van de sluier.


Moderne meubels met traditionele roots


Als familiebedrijf met vier generaties ervaring zet Gazzda traditioneel vakmanschap om naar het vakmanschap van de 21ste eeuw. Gazzda geeft hierbij de voorkeur aan lokale materialen in het kader van duurzaamheid. De uitstraling van Gazzda-meubilair kan worden omschreven als ingetogen, eigentijds en 'built to last'. Hoewel Gazzda voornamelijk bekendstaat om massief houten meubels, zijn er ook modellen met hoogwaardige fineerkwaliteiten.


Gazzda bij Designlinq


Verken hieronder de Gazzda-collectie bij Designlinq. Onze productspecialisten staan klaar om je te adviseren over de mogelijkheden.