Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Woud

Ontdek de uitgebreide collectie van WOUD: tijdloos Scandinavisch design met een opvallende twist. Nu verkrijgbaar bij Designlinq.

Woud
Woud
Woud

Of het nu gaat om nieuwe vormen, kleuren of materialen, WOUD streeft ernaar continu nieuwe designklassiekers te ontwerpen. Het Deense designlabel laat zich hierbij inspireren door de Scandinavische designtradities en combineert deze met de kennis en ideeën van haar internationale ontwerpteam.


Bij Designlinq vind je de uitgebreide WOUD collectie. We voorzien je graag van aanvullende informatie.


WOUD


WOUD biedt een uitgebreide collectie meubels, verlichting en woonaccessoires voor binnen en buiten. Het merk hecht veel waarde aan tijdloze ontwerpen met een veelzijdig karakter. Met ontwerpers uit onder andere Japan en Canada biedt de collectie een moderne interpretatie van Scandinavisch design.


Tijdloze designs met aandacht voor kwaliteit


Het designlabel werd in 2014 opgericht door Mia en Torben Koed. Het doel is eenvoudig: het creëren van tijdloze designs met aandacht voor kwaliteit. Het duo heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Ze maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen om een lange levensduur te garanderen.


De charme van het Scandinavische design


De kracht van WOUD zit hem in de eenvoud en functionaliteit van het Scandinavische design. De eenvoudige lijnen, natuurlijke materialen en minimalistische esthetiek passen goed in een stoer, modern interieur. De rustige vormen en kleurenpaletten zorgen ervoor dat de items van het designmerk stijlvol met elkaar te combineren zijn. Zo geeft de comfortabele Nakki Sofa, ontworpen door Mika Tolvanen, klassieke interieurs een opvallende twist. Ook de La Terra bijzettafel, geïnspireerd op natuurlijke elementen, representeert de harmonieuze en verfijnde stijl van WOUD.


WOUD bij Designlinq


Bekijk hieronder de uitgebreide collectie van WOUD. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze productspecialisten voor vrijblijvend advies.