Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Tonone

Gewaagd, functioneel en no-nonsense, dat is wat de verlichting van Tonone het beste omschrijft. De stoere verlichting van het jonge Nederlandse designlabel eist direct je aandacht op door de sterk zichtbare, traditionele verstelmechanieken. Bij Designlinq vind je een passende Tonone lamp voor elke ruimte. Onze lichtspecialisten voorzien je hierbij graag van aanvullend advies.

Tonone
Tonone
Tonone

Tonone is pas in 2013 opgericht, maar is nu al niet meer weg te denken uit de internationale designwereld. De archetypische ontwerpen komen voort uit een passie voor mechanica en ambachtelijk gereedschap; elementen die als rode draad door de collectie lopen en goed zichtbaar zijn.


Functionaliteit als beeldmerk

Lampenserie Bolt is het toonbeeld van de manier waarop Tonone functionele ontwerpelementen inzet als onderscheidend beeldmerk. Zo wordt het scharniermechanisme van deze lamp versteld door middel van een vleugelmoer, die een visueel onderdeel vormt van de constructie en zo een hoofdrol krijgt toebedeeld in dit geheel.


Robuuste elegantie

Het productieproces van Tonone is uiterst zorgvuldig en vindt plaats met oog voor detail. Het gebruik van onder meer glas, brons en staal levert een robuuste elegantie op die zijn weerga niet kent.


Tonone bij Designlinq

Bij Designlinq vind je een uitgebreide collectie vloer-, wand, tafel- en hanglampen van Tonone. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor je project. Neem contact op met onze lichtadviseurs voor een vrijblijvend advies op maat.