Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Please Wait to be Seated

Het ontwerpen van designproducten die nú al de potentie hebben om klassiekers te worden, dat is het doel van dit Deense merk.

Graag informeren wij je over alle mogelijkheden op het gebied van kleur, materiaal, gebruikte stoffen en alle combinaties binnen de collectie van Please Wait to be Seated. Als je hierover vragen hebt neem dan contact op met onze klantenservice.

Please Wait to be Seated
Please Wait to be Seated
Please Wait to be Seated

Vanaf dag één was het al duidelijk wat Please Wait to be Seated (PWTBS) zou worden: een designmerk die op basis van de passie voor vormen, architectuur en erfenis van de grote Deense ontwerpers gebouwd werd. Dit vrij jonge Deense designmerk is in 2014 opgericht door Thomas Ibsen. Ibsen, destijds een interieurfotograaf, heeft zijn camera inmiddels geruild voor de stoel van Creative Director. In september 2016 schoof Peter Mahler Sørensen aan in de stoel van de CEO en mede-eigenaar.

Het doel van Ibsen en Sørensen streven er naar om ontwerpen te produceren die de potentie hebben om designklassiekers te worden. Voordat dit Deense merk dan ook een nieuw product op de markt brengt, vragen ze zich altijd af of het ontwerp langdurig toepasbaar is en doorgegeven kan worden naar de nieuwe generatie.

De collectie heeft zijn eigen kenmerken waarin interactie, goed vakmanschap, kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. PWTBS werkt met toegewijde ontwerpers zoals Faye Toogood, Ludvig Storm en Os & Oos die internationaal worden erkend. De naam, Please Wait to be Seated, is de perfecte reflectie van wat het merk is: beleefde mensen met een grote interesse in interieur, een gevoel voor humor met beide voeten stevig op de grond.