Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Offecct

Een steeds belangrijker aspect bij de inrichting van ruimtes voor zowel bedrijven als particulieren is akoestiek. In onze collectie vind je de hoogwaardige akoestische oplossingen van Offecct. Van de Soundwave® panelen, het akoestische meubilair tot de Wind ruimteverdeler.

Offecct
Offecct
Offecct

Offecct is een toonaangevend Zweeds label bestaande uit duurzame, akoestische designmeubelen. Met wandpanelen, scheidingswanden en fauteuils beschikkende over geluiddempende eigenschappen omvat de collectie een breed scala aan producten ter verbetering van de geluidskwaliteit in (kantoor)gebouwen en lounge-omgevingen. Offecct blinkt uit in maatwerkoplossingen en hanteert als ontwerpfilosofie dat een goed design generaties lang mooi blijft. 


Modern, eigentijds én functioneel


Het in 1990 opgerichte label staat voor authentiek Scandinavisch design met een moderne en eigentijdse uitstraling en oog voor de noden en behoeften op de werkvloer. De veelzijdige collectie is tot stand gekomen in samenwerking met architecten en bekende designers als Jasper Morrison en Ineke Hans.


Circulaire werkwijze


Offecct produceert zijn meubelen op circulaire en maatschappelijk verantwoorde wijze. Dit is niet alleen terug te zien in de keuze voor duurzame materialen en verpakkingen, maar ook in de logistieke afwikkeling en het afvalverwerkingsbeleid van het bedrijf.  


Verbeter de akoestiek met de prachtige, functionele designmeubelen van Offect. Je vindt de gehele collectie van Offecct bij Designlinq.


Graag adviseren wij je bij de aanschaf van akoestische producten en zo nodig voeren wij metingen voor je uit. Neem daarom contact op met onze klantenservice voor advies.