Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Oluce

Dit verlichtingsmerk is opgericht in 1945 en is daarmee het oudste Italiaanse design verlichtingsbedrijf dat nog steeds actief is.

Wij maken je graag wegwijs in de collectie door je te informeren over o.a. kleur en afmetingen. Ook over alle technische specificaties zoals lichtkleur, dimmethode en lichtbron vertellen wij je graag meer. Neem daarvoor contact op met onze lichtspecialisten bij de klantenservice.

Oluce
Oluce
Oluce

Oluce is van mening dat de beeldende kracht van verlichting net zo belangrijk is als het functionele aspect van een lamp. Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit Italiaanse merk verantwoordelijk is voor meerdere design klassiekers, zoals de Atollo en Coupé.  Al snel na de oprichting in 1945 door Guiseppe Ostoni ging het merk samenwerken met grote designers uit de twintigste eeuw zoals Vico Magistretti, Franco Buzzi, Joe & Gianni Colombo en Marco Zanuso. Mede dankzij deze designers heeft Oluce al talloze prachtige designprijzen in ontvangst mogen nemen. Dit verlichtingsbedrijf werkt ook nu nog samen met hedendaagse bekende ontwerpers en blijft daarmee zijn collectie steeds vernieuwen.


Ook al bestaat Oluce al meer dan 70 jaar, het merk blijft voortdurend innoveren. De lampen van O-Luce hebben een elegante uitstraling en zijn een blikvanger in ieder interieur!