Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Miinu

Dit Duitse merk staat voor vakmanschap gecombineerd met eeuwenoude technieken. Ieder vloerkleed wordt met de hand gemaakt om de hoge kwaliteit te behouden. Hierdoor is er een grote diversiteit in vorm, kleur en stijl. Bekijk de brede collectie van Miinu hieronder of neem contact op met de klantenservice voor stalen en meer informatie.

Miinu
Miinu
Miinu

Geweldige vloerkleden van uitmuntende kwaliteit maken, dat is het doel van Miinu. Dit Duitse merk is in 2010 opgericht door Mario Severin en Patrik Salewski. Zij staan voor kwaliteit in productie en in design. Op zoek naar een duurzaam vloerkleed? In de collectie design karpetten van Miinu is genoeg keus en ben je verzekerd van een duurzaam geproduceerd vloerkleed. Naast een standaard collectie in verschillende maten, produceert Miinu ook op maat gemaakte individuele oplossingen met elk een unieke vorm, kleur en stijl.  

Miinu produceert hedendaagse karpetten met eeuwenoude technieken. Het eerste vloerkleed van dit Duitse merk genaamd Industrial, is een 50 jaar oud handgeknoopt Oosterse tapijt die zes maanden lang met yoghurt en citroensap omhuld in de brandende zon wordt gelegd om te bleken. Vandaag de dag kent iedereen het concept van de zogenaamde patchwork tapijten, maar als het gaat om kwaliteit en duurzaamheid staat Miinu boven aan.  

Over de hele wereld werken de medewerkers van Miinu met liefde en grote expertise aan de design vloerkleden. In het Ruhrgebied in Duitsland, de Baltische staten, Nepal, India en Portugal worden de Miinu tapijten met de hand geweven of geknoopt om de hoge kwaliteit te behouden. Wol, zijde, linnen of synthetische vezels. Klein of reusachtig, modern of juist traditioneel; je komt het allemaal tegen in de brede collectie van Miinu.