Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

QLIV

Het Amsterdamse designlabel QLIV voert een uitgebreide lijn meubelen, waarbij de focus ligt op tafels in alle soorten en maten (eetkamertafels, consoletafels, salontafels, bartafels, enzovoorts). QLIV staat voor mooi, functioneel en duurzaam meubilair dat je elke dag weer blij maakt. Ook bijzonder: de gehele productie vindt plaats in Nederland. Bij Designlinq vind je een uitgebreide collectie QLIV meubilair.

Meer weten? Onze experts voorzien je graag van aanvullend advies en verdere informatie.

QLIV
QLIV
QLIV

Duurzame en hoogwaardige ontwerpen


Kenmerkend aan het meubilair van QLIV is het gebruik van massief eikenhouten tafelbladen in combinatie met stalen, zwartgelakte onderstellen. Het levert stoere ontwerpen op met een ietwat industrieel tintje. Het gebruikte eikenhout is afkomstig uit productiebossen in Frankrijk en België, waar de bomen dag in dag uit alle soorten weersomstandigheden trotseren. Ofwel: kwaliteitshout met karakter. En in zijn meest pure vorm, want QLIV kiest er bewust voor de onvolkomenheden niet te camoufleren. Bij QLIV vormt de unieke identiteit van elke boom het begin van elk design.


Flexibiliteit ten top


Met de fijne variëteit aan meubilair geef je elke woon- of werkruimte een mooie upgrade. En geheel naar wens en eigen smaak, want bij veel tafels – zoals de tafels uit de Side-to-Side serie – is het mogelijk om zelf een houtsoort, formaat en tafelblad te selecteren. Stoer, elegant, luxueus of ingetogen; waar leg jij het accent?


Qliv bij Designlinq


Bekijk hieronder onze uitgebreide QLIV collectie. We vertellen je graag over alle mogelijkheden voor je project. Neem contact op met onze meubelexperts voor een vrijblijvend advies op maat.