Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

QLIV salontafel Adjust door QLIV

  • QLIV salontafel Adjust door QLIV
  • QLIV salontafel Adjust door QLIV
  • QLIV salontafel Adjust door QLIV
  • QLIV salontafel Adjust door QLIV
  • QLIV salontafel Adjust door QLIV

1.491,00

Exclusief btw € 1.232,23

Materiaal Massief Frans Eikenhout (verantwoorde houtkap), Afgewerkt met lijnolie, zeep, ammonia of wax, Gewalst Staal
Merk QLIV
Product Nummer 72.05.020.7095
Levering 8-10 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Het Amsterdamse designlabel QLIV voert een uitgebreide lijn meubelen, waarbij de focus ligt op tafels in alle soorten en maten (eetkamertafels, consoletafels, salontafels, bartafels, enzovoorts). QLIV staat voor mooi, functioneel en duurzaam meubilair dat je elke dag weer blij maakt. Ook bijzonder: de gehele productie vindt plaats in Nederland.

Salontafel Adjust
De naam van deze unieke salontafel verraadt het al.. Adjust is een echte blikvanger in je interieur en laat zich op een vernuftige manier in de lengte en breedte aanpassen! Om een stoere uitstraling te creëren is gebruik gemaakt van massief Frans eiken kernhout.

Het eikenhout, uit een verantwoorde houtkap, is verkrijgbaar in diverse afwerkingen. We vertellen je graag over alle mogelijkheden voor je project. Neem contact op met onze meubelexperts voor een vrijblijvend advies op maat of voor onze stalenservice!

Houten kernhout balken
Massief Frans eiken kernhout (verantwoorde houtkap).

Afwerking
Naturel versies zijn afgewerkt met lijnolie of zeep. Het roken is een natuurlijk proces d.m.v. ammonia, waardoor het eiken donkerder wordt van uitstraling. De “Coal” zwart eiken (tegen meerprijs) balken worden afgewerkt met een wax.

Frame (niet zichtbaar)
Gewalst staal afgewerkt met een coating om de duurzaamheid te verhogen. Maatwerk: Speciale maten, afwijkende kleuren en houtsoorten zijn mogelijk op verzoek tegen een meerprijs. Neem hiervoor contact met ons op.

De maat van 1 balk is circa 15 x 125cm

Ontdek meer artikelen binnen deze serie