Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Vondom

Vondom is design meubilair voor mensen die toe zijn aan iets nieuws en gewaagds, maar altijd gaan voor de beste kwaliteit. Vondom meubilair is zowel binnen als buiten te gebruiken. In het assortiment van Designlinq vind je van Vondom vloerkleden, plantenbakken, verlichting en nog veel meer meubels en accessoires. Vragen over onze Vondom collectie? Neem contact op met de klantenservice.

Vondom
Vondom
Vondom

Het merk Vondom


Vondom is niet zomaar design, het is een manier van leven. Design gaat niet over kwaliteit, maar ook over cultuur. Daarom maakt Vondom meubels en accessoires van verschillende vormen en materialen en in allerlei kleuren. In de Vondom collectie vind je producten die altijd bijdragen aan de stijl en sfeer in elke ruimte.


Achter het merk Vondom staan illustere designers als Fabio Novembre, Stefano Giovannoni, Ross Lovegrove en vele andere bekende designers en architecten van over de hele wereld. De Vondom designers delen samen hun passie voor vormen. Vondom meubels en accessoires worden vandaag de dag verkocht in maar liefst 80 verschillende landen.


De collectie van Vondom


Vondom heeft een complete collectie van meubels en accessoires. Richt je huis in met een Vondom tafel en eetstoelen volgens hetzelfde ontwerp of ga voor de strak ontworpen statafels en barkrukken die je zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Naast banken, tafels en stoelen vind je een groot assortiment woonaccessoires, waaronder Vondom plantenbakken, lampen en een groot aantal stijlvolle Vondom vloerkleden in verschillende vormen en kleuren.


Vondom en hun designers staan in de voorhoede als het gaat om design. Met Vondom in huis heb je altijd de meest stijlvolle en unieke meubels en accessoires in huis. Perfect voor zij die een statement willen maken met hun interieur. Heb jij vragen over onze Vondom collectie? Of wil jij advies bij je kantoorinrichting? Neem dan contact op met onze klantenservice.