Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Vondom vloerkleed Overlap door A-Cero

  • Vondom vloerkleed Overlap door A-Cero
  • Vondom vloerkleed Overlap door A-Cero
  • Vondom vloerkleed Overlap door A-Cero
  • Vondom vloerkleed Overlap door A-Cero
  • Vondom vloerkleed Overlap door A-Cero

2.129,00

Exclusief btw € 1.759,50

Materiaal Polyethyleen
Merk Vondom
Product Nummer 15.35.002.621
Levering 10-15 werkdagen
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of info@designlinq.nl

In 2013 ontwierp het designmerk A-Cero, dat is opgericht door designers Joaquin Torres en Rafael Llamazares, dit bijzondere vloerkleed voor het Spaanse merk Vondom.

Overlap is geïnspireerd door Japanse Origami met het motto: “Less is more”. Dit ontwerp heeft organische lijnen en geometrische vormen om een vloeiend en intrigerend buitenkleed te creëren. Vondom staat erom bekend dat elk product perfect is tot in de kleinste details. Dit geldt ook voor de Overlap, het productieproces dat is gebruikt voor dit voerkleed heet rotatiegieten. Dat is een technisch proces dat de maximale kwaliteit van het eindproduct garandeert.

Het materiaal waarmee het voerkleed is gemaakt is polyethyleen dat bestendig is tegen alle weeromstandigheden. De Overlap is makkelijk te reinigen met water en een borstel en is uitermate geschikt als vloerkleed voor buiten gebruik.

Uitvoering
De A-cero is 200 cm lang en 440 cm breed. Het materiaal is weerbestendig polyethyleen dat aanvoelt als gras. Dit vloerkleed is verkrijgbaar in de kleur grijs/zwart.

Ontdek meer artikelen binnen deze serie