Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Fabio Novembre

Fabio Novembre

Fabio Novembre werk in 1966 geboren in Italiƫ en is werkzaam als architect en tevens als designer. In 1984 verhuisd Fabio op 18-jarige leeftijd naar Milaan waar hij architectuur gaat studeren. In 1993 mag Fabio zijn diploma in ontvangst nemen. Een jaar later verhuisde Fabio alweer, ditmaal naar New York waar hij een opleiding volgt voor regisseur op Universitair niveau. Maar Fabio was nog niet klaar met reizen, weer een jaar later in 1994 vinden we Novembre in Hong Kong waar hij aan de slag gaat met zijn eerste designproject: het ontwerpen van de winkelen van Anna Molinari Blumarine.

Na deze opdracht opent Fabio zijn eigen studio in Milaans. Naast het beheren van zijn eigen studio was Fabio Creatief Directeur bij Bisazza. Sinds 2001 werkt Fabio voor grote Italiaanse bedrijven als Flaminia, Casamia, Meritali, Cappelini en Driade.

In 2008 wordt op aanraden van de Gemeente Milaan een expositie gehouden van zijn werk in het Rotonda di Via Besana museum. Een jaar later in 2009 wordt Fabio gevraagd een om een expositie te ontwerpen en samen te stellen voor het Triennale Design Museum. Nog een jaar laten in 2010 wordt Fabio dezelfde vraag gesteld, ditmaal voor een expositie in Shanghai.

Producten