Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Massimo

De vloerkleden van dit Deense merk staan bekend om hun hoge kwaliteit en zijn in verschillende afwerkingen verkrijgbaar: handgeknoopt of handgeweven. Voor ieder vloerkleed worden de beste natuurlijke garen gebruikt waardoor je jarenlang plezier van het kleed kunt hebben.

Wil je advies over deze bijzondere vloerkleden? Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice!

Massimo
Massimo
Massimo

Ieder Massimo vloerkleed wordt gemaakt van natuurlijke garens. Zo produceert dit merk niet alleen vloerkleden die uniek zijn, maar die ook een blijvende waarde hebben. Mads Frandsen richtte dit merk, dat bekend staat om hun uitstekende kwaliteit, in 2001 op. Deze hoogwaardige vloerkleden worden met de hand geknoopt of met de hand geweven. Dit gecombineerd met een minimalistisch ontwerp zorgt ervoor dat een Massimo vloerkleed een uniek object in iedere ruimte in huis of kantoor.  

De vloerkleden worden ontworpen volgens eeuwenoude technieken en slaan zo een brug tussen traditioneel vakmanschap en modern design. De vloerkleden uit de Bamboo serie bijvoorbeeld zijn gemaakt van bamboevezels waardoor deze vloerkleden niet alleen erg stevig zijn maar ook nog eens duurzaam. De vezels van de Bamboo zijn biologisch afbreekbaar en worden geproduceerd zonder enige pesticiden. Door de extreme zachtheid van deze vloerkleden en het glanzende oppervlak is de Bamboo perfect voor ieder modern interieur. Elk design vloerkleed van Massimo wordt ontworpen met passie en voor jarenlang plezier.