Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Moooi Carpets

Moooi Carpets is een verfrissend jong merk designvloerkleden dat is gestart in 2015. Kenmerkend aan dit tapijtmerk zijn de kleurrijke ontwerpen, haarfijne details en unieke vormgeving, waar uitbundigheid hoogtij viert.

Bij Designlinq vind je een uitgebreide selectie van het mooois dat het luxueuze merk te bieden heeft. Onze experts voorzien je graag van aanvullend advies en verdere informatie.

Moooi Carpets
Moooi Carpets
Moooi Carpets

Verwant aan Moooi


Moooi Carpets is verwant aan Moooi, het succesvolle Nederlandse merk onder leiding van topontwerper Marcel Wanders en Casper Vissers. Moooi Carpets legt zich 100% toe op vloerdecoratie voor de projectmarkt. Het internationale team van designers bestaat naast Marcel Wanders uit gerenommeerde namen als Studio Job, Bertjan Pot en Neri & Hu.


Revolutionaire technieken


Het is Moooi Carpets gelukt om diepte te creëren in de vloerkleden die ze bedrukken. Voor het printproces wordt gebruikgemaakt van een Chromojet 800 printer, waarmee iedere kleur uit het spectrum geprint kan worden en in een zinderingwekkend hoge resolutie van 76 dpi (9 stippen per mm2). De hoge kleurintensiteit en de haarscherpe weergave tonen een verleidelijke complexiteit, waarbij het lijkt alsof je voor even een andere wereld betreedt. De vloerkleden van Moooi Carpets flirten voortdurend met (het doorbreken van) de dimensies.


Puur in vormgeving


Naast de sprekende prints en het gebruik van intense kleuren geeft Moooi Carpets ook nog op andere manier vorm aan het interieur. Letterlijk, want je kunt naast vierkante en rechthoekige uitvoeringen ook terecht voor karpetten met een ovale, ronde of zeshoekige vorm. De energieke prints, geïnspireerd op flora, fauna, hemellichamen, mandala’s en zelfs Delfts blauw, zijn in alle aspecten een ode aan het leven.


Moooi Carpets bij Designlinq


Bij Designlinq ben je aan het juiste adres voor de bijzondere karpetten van Moooi Carpets. We adviseren je graag over alle mogelijkheden. Neem contact op met onze productspecialisten voor een vrijblijvend advies.