Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Kvik

Voor eigentijds én hoogwaardig Deens design kom je uit bij Kvik. Het merk onderscheidt zich door strakke lijnen, minimalistisch ontwerp en praktische oplossingen. Bij Designlinq presenteren we met trots de uitgebreide collectie kastsystemen voor keukens en sanitair van Kvik. Neem contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvend advies.

Kvik
Kvik
Kvik

Met een geschiedenis die teruggaat tot 1983, vindt Kvik zijn inspiratie in Deens design. Het merk staat bekend om zijn functionele en esthetische benadering van keuken- en interieurontwerp. Kvik maakt gebruik van hoogwaardige materialen die op verantwoorde wijze worden verkregen.


Innovatieve oplossingen


De producten van Kvik zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk. Ontdek bij Designlinq stijlvolle producten zoals de Veda-keuken, die niet alleen naadloos aansluit op het dagelijks leven, maar ook uiterst duurzaam is. Of de Mano-badkamermeubels, die minimalistische elegantie combineren met gebruiksgemak.


Een creatieve samensmelting


Kvik onderscheidt zich door samenwerkingen met vooraanstaande Deense ontwerpers, waaronder Morten Voss, Søren Holst Kjær, Tage Lyneborg en Preben Skaarup. Dankzij deze creatieve geesten ademt elk ontwerp de kern van Deens vakmanschap en esthetiek. Zo positioneert Kvik zich als een merk dat synoniem staat voor innovatie, functionaliteit en verfijning.


Kvik bij Designlinq


Ontdek hieronder onze uitgebreide collectie Kvik kastsystemen voor keukens en sanitair. Neem gerust contact met ons op voor vragen of advies.

  • Kvik producten
  • Kvik series