Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Walter Knoll

De meubels van Walter Knoll zijn vernieuwend en tegelijk tijdloos. Al ruim 150 jaar creëert Walter Knoll elegante meubels met harmonieuze kleuren, vormen en materialen die zijn geïnspireerd op de natuur. Ieder met zorg ontworpen meubelstuk kan een leven lang mee. Zowel in stijl als in kwaliteit.

Bij Designlinq vind je een uitgebreide collectie bijzondere meubels van Walter Knoll die elke ruimte laten aanvoelen als thuis. We voorzien je graag van aanvullende informatie.

Walter Knoll
Walter Knoll
Walter Knoll

Wilhelm Knoll opende in 1865 de deuren van zijn ‘leather shop’ in Stuttgart, Duitsland. Zijn zoon Walter laat het bedrijf verder groeien en maakt in de jaren ’40 furore met het presenteren van ‘a modern way of life’ weerspiegeld in zijn meubels. Na ruim 150 jaar is Walter Knoll een hoogstaand designerlabel met brand spaces in de Verenigde Staten, Zwitserland, Rusland en Maleisië.


 


Toonaangevend design


De basiselementen van de Walter Knoll esthetiek zijn sinds de oprichting onveranderd gebleven: leer, stof en hout van de hoogste kwaliteit, vakkundig vormgegeven. De ontwerpen van de vooraanstaande Walter Knoll architecten en designers leveren opmerkelijke en waardevolle meubels en accessoires wereldwijd.


 


Natuurlijke elegantie


Walter Knoll laat zich inspireren door de fabuleuze kleuren en onvoorspelbare vormen in de natuur. De roze lentebloesem en de glooiende heuvels, je ziet het terug in de tapijten, bureaus en stoelen. De combinaties van verschillende materialen zorgen voor een oogstrelend effect in producten ontworpen voor schoonheid en puur comfort.


Walter Knoll bij Designlinq


De collectie van Walter Knoll bestaat onder meer uit hoogwaardige fauteuils, sofa’s, tafels, directiemeubilair en bijzondere tapijten en kussens. Bekijk hieronder de uitgebreide collectie. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze productspecialisten voor een vrijblijvend advies.

  • Walter Knoll producten
  • Walter Knoll series