Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

New Works

New Works is een jong designmerk uit Denemarken dat het graag nét even anders aanpakt. Het in 2015 opgerichte merk balanceert continu tussen oud en nieuw, design en kunst en licht en donker. De eigenzinnige producten trekken stuk voor stuk de aandacht.

Bij Designlinq vind je een uitgebreide collectie designproducten van New Works. We voorzien je graag van aanvullende informatie.

New Works
New Works
New Works

Veel van New Works’ producten zijn gebaseerd op natuurlijke materialen zoals hout, koper en marmer. De fascinatie voor sculpturale vormen en eerlijk materialen is overal zichtbaar. Dat strookt volledig met New Works’ kernwaarden, die de blauwdruk vormen voor diens productontwikkeling: natuurlijk, ruw, ambachtelijk en experimenteel. Een werkwijze die uitmondt in gedurfde creatieve vondsten en aansprekende nieuwe werken.


Nieuwe draai geven


New Works heeft een sterke focus op verlichting. Aan compromissen sluiten doet het merk niet. De lampencollectie doorbreekt conventies en schijnbare tegenstellingen. Neem de Kizu collectie, de tafellampenserie bestaande uit verschillende geometrische vormen die de illusie creëert dat de lampenkap op een marmeren sokkel staat. Postmodernistisch en avantgardistisch, zo is de collectie van New Works het beste te omschrijven. Het merk verlegt voortdurend de grenzen van design.


New Works bij Designlinq


De collectie van New Works bestaat naast verlichting ook uit stoelen, sofa’s en interieuraccessoires. Bekijk hieronder de uitgebreide collectie. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze productspecialisten voor vrijblijvend advies.