Andreu World

Het Spaanse design bureau Andreu World maakt duurzaam en innovatief meubilair met als doel ruimtes zo slim mogelijk in kunnen richten. Doordat alles in eigen fabriek gemaakt wordt zijn alle producten vaak op persoonlijke wensen af te stemmen. Graag is onze klantenservice je daarbij behulpzaam met advies en meer informatie.

Andreu World Andreu World Andreu World

Design en het toevoegen van kwaliteit aan het leven vormen de essentie van de creaties van dit Spaanse designmerk. Andreu World is opgericht in 1955 en al ruim 60 jaar een expert in modern meubilair voor hotels, restaurants, werkplekken, maar ook voor thuis. Als basis voor het meubilair gebruiken zij hout uit hun eigen bossen. Dit hout is FSC gecertificeerd, wat inhoudt dat zij aan verantwoord bosbeheer doen. Volgens Andreu World is er geen ander materiaal zo uniek, warm en nobel als hout. Ze zijn zich ervan bewust dat ze door de traditie die ze hebben opgebouwd een uniek perspectief op design hebben.

Samen met bekende ontwerpers zoals Jasper Morrison, Lievore Altherr Molina en Piergiorgio & Michele Cazzaniga produceert het merk onder andere geweldige vergadertafels, stoelen, banken en eettafels. Alle ontwerpen zijn van duurzame materialen gemaakt, hebben een hoge kwaliteit en zijn zeer comfortabel. In 2007 is Andreu World erkent met de meest belangrijke design award in Spanje: de National Design Award.

Alle producten van het merk Andreu World