Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Andreu World

Het Spaanse design bureau Andreu World ontwerpt en produceert prachtige designer meubelen met oog voor detail. Aan de basis van alle Andreu World meubels staat hout. Dit materiaal is uniek, warm en stijlvol. Houtbewerking staat bij Andreu World symbool voor vakmanschap dat door de jaren is ontwikkeld. Bekijk de tafels en stoelen van Andreu World in ons assortiment.

Andreu World
Andreu World
Andreu World

Het verhaal van Andreu World


Andreu World is een design merk dat is opgericht in 1955 en al ruim 60 jaar een expert is op het gebied van modern meubilair voor hotels, restaurants, werkplekken, maar ook voor thuis. Als basis voor het meubilair gebruiken zij hout uit hun eigen bossen. Andreu World is een Spaans familiebedrijf, en hebben een filosofie waarin hun tradities centraal staan om hun unieke kijk op design te behouden bij het ontwerpen van de meubels van Andreu World. Precisie en kwaliteit gaan bij de meubels van Andreu World hand in hand. Of het nu gaat om de materialen die gebruikt worden, de technologie om producten te verwerken of vakmanschap. Van begin tot eind wordt een meubel van Andreu World ontwikkeld om het uiterste comfort te behalen, zonder in te leveren op functionaliteit. De houtsoorten die gebruikt worden bij de Andreu World meubelen, komen allemaal uit bossen met het FSC keurmerk, dit keurmerk garandeert dat het materiaal komt van gecontroleerde bossen.


De Designers van Andreu World


Design staat in een hoog vaandel bij de Andreu World meubels. Mede hierdoor heeft Andreu World sinds de oprichting vele nationale en internationale design awards gewonnen, waaronder de National Design Prize, de meest prestigieuze Spaanse Award voor design gerelateerde bedrijven. Daarnaast houdt Andreu World design competities om jong talent te ontdekken. Naast de verschillende stoelen en tafels vind je in de laatste jaren ook steeds meer tuinmeubelen van Andreu World.


Samen met bekende ontwerpers zoals Jasper Morrison, Lievore Altherr Molina en Piergiorgio & Michele Cazzaniga produceert het merk onder andere geweldige vergadertafels, stoelen, banken en eettafels. Alle ontwerpen zijn van duurzame materialen gemaakt, hebben een hoge kwaliteit en zijn zeer comfortabel.