Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Lievore, Altherr, Molina

Lievore, Altherr, Molina

Lievore, Altherr, Moline werd opgericht in 1991 na de fusie van de drie partners: ALberto Lievore, Jeanette Altherr en Manel Molina.

Sinds de oprichting is de studio gewijd aan product design, consultancy en creatief directeurschap van meerdere bedrijven wat ze op een zeer kantgerichte manier doen. Door de jaren heen heeft het bedrijf erkenning ontvangen voor haar meubelontwerp, interieur design projecten, producten en verpakkingen.

Tegelijkertijd heeft het bedrijf een intense onderwijspraktijk geopend waar seminars en trainingsprogrammas worden gegeven aan nieuwe professionals van verschillende Spaanse universiteiten en organisaties.
Lievore Altherr Molina heeft verschillende prijzen in wacht gesleept waaronder de nationale Spaanse Design Award in 1999.

Het werk van Lievore Altherr Molina is tentoongesteld in Musea in Barcelona, Cologne, Chigaco, Stockholm, Hlsinki, Lissabon, Londen, Louisiana, Madrid, Malmö, Milaan, New York, Parijs en Tokyo, om er maar een paar te noemen. Hun ideeën en projecten zijn gepubliceerd in de meest toonaangevende design magazines.

Producten