Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Sedus

Met Sedus zit je altijd goed. De in Duitsland gefabriceerde zitmeubels en werkplekken zijn verkrijgbaar in veel uitvoeringen en een wel heel interessante prijsstelling. Wie kiest voor Sedus meubilair, krijgt kwaliteit, ergonomie en design in één.

Bij Designlinq vind je de uitgebreide Sedus collectie. We voorzien je graag van aanvullende informatie.

Sedus
Sedus
Sedus

Sedus is al ruim 150 jaar een toonaangevende fabrikant van kantoorinrichtingen. De collectie omvat onder meer zitmeubilair, bureaus, akoestische zoneringselementen en opbergruimtes. Sedus ondersteunt bedrijven en hun medewerkers met werkplekoplossingen afgestemd op de moderne kantoorbehoeften.


Gericht op welzijn


Het is Sedus’ missie om een plezierige werkomgeving te creëren met aandacht voor comfort en welzijn, zowel thuis als op kantoor. Zo lanceerde Sedus in 2000 de eerste bureaustoel die door zijn draaihoek van ruim 40 graden geschikt is voor powernaps. In 2012 ontwikkelde het bedrijf in samenwerking met de TU München de Swing Up bureaustoel: een nieuw, intuïtief zitconcept dat goed zijwaartse heup- en bekkenbewegingen opvangt. Ook hierin schemert door dat Sedus’ meubelen zich aanpassen aan hun gebruikers en niet andersom.


Sedus bij Designlinq


Bekijk hieronder de uitgebreide collectie van Sedus. Designlinq adviseert je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze productspecialisten voor vrijblijvend advies.

  • Sedus producten
  • Sedus series