Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Nemo Lighting

Het in 1993 opgerichte verlichtingsbedrijf Nemo Lighting is in korte tijd uitgegroeid tot koploper op het gebied van vooruitstrevende designverlichting. In onze collectie vind je een selectie van de meest tijdloze verlichtingsproducten van dit Italiaanse designmerk.

Onze lichtspecialisten voorzien je graag van aanvullend advies en verdere informatie.

Nemo Lighting
Nemo Lighting
Nemo Lighting

Nemo Lighting, opgericht door Carlo Forcolini en Franko Cassina, vormt het bewijs dat traditie en vooruitstrevende technologie hand in hand gaan. De designverlichting van het Italiaanse ontwerphuis staat bekend om zijn sobere vormen en gestileerde details volgens klassieke Italiaanse tradities. Nemo Lighting combineert moderne led-technologie met designs waarbij dit voor lange tijd onmogelijk werd geacht.


 


Simplistisch karakter, tijdloos design


Kenmerkend aan Nemo Lighting zijn de tijdloze, simplistische designs met een glamorous touch. Neem de bekende creatie Nemo Lighting Crown, een modern ogende kroonluchter die in veel verschillende vormen te verkrijgen is, van bescheiden wandlampje tot omvangrijke hanglamp met meerdere lichtlagen. De verlichting van Nemo Lighting past bij elk modern interieur.Designers van internationale allure


De collectie van Nemo Lighting omvat verlichting van Javier Mariscal, Karim Rashid, Foster + Partners en vele andere topdesigners. In de recent geïntroduceerde Masters-collectie vind je gemoderniseerde werken van iconen uit de 20ste eeuw, waaronder Le Corbusier, Vico Magistretti en Franco Albini. Nemo Lighting bij Designlinq


Bekijk hieronder onze uitgebreide Nemo Lighting collectie. We vertellen je graag over alle mogelijkheden voor je project. Neem contact op met onze lichtadviseurs voor een vrijblijvend advies op maat.

  • Nemo Lighting producten
  • Nemo Lighting series