Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Petite Friture

Petite Friture is een energiek en eigentijds Frans designlabel met een uitgebreide collectie verlichting, in- en outdoor meubilair en wandbekleding.

Petite Friture
Petite Friture
Petite Friture

Bijzonder aan Petite Friture is dat het jonge, talentvolle ontwerpers volop de kans biedt verrassende en eigentijdse ontwerpen op de markt te brengen. De designers van het in 2009 opgerichte merk omschrijven het label als energiek, blij en vriendelijk. Termen die, gezien de positieve vibe die van de collectie uitgaat, zeer goed de lading dekken.


Vol bijzondere details


Petite Friture heeft als doel designproducten te ontwikkelen die het dagelijks leven symboliseren en een lach op het gezicht toveren. De Vertigo hanglamp van Constance Guisset, een schitterende fiberglass lamp met een doorsnede van 140 of 200 cm, vormt hiervan het levende bewijs. De armatuur vertoont de elegantie van een dameshoed waar een frisse lentebries doorheen waait. De linten geven de lamp zijn luchtige uitstraling en zorgen er daadwerkelijk voor dat de lamp licht begint te draaien wanneer er lucht langs stroomt. Om over het prachtige schaduwspel dat hieruit voortkomt nog maar te zwijgen…


Laat je inspireren door de bijzondere en kleurrijke Petite Friture collectie bij Designlinq.