Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Fogia

Van ergonomische bureaustoelen tot elegante fauteuils, Fogia biedt stijlvolle oplossingen voor elke ruimte.
Bekijk de collectie bij Designlinq.

Fogia
Fogia
Fogia

Designbedrijf en meubelfabrikant Fogia combineert elegantie met comfort. Het Zweedse merk werd opgericht in 1981 en biedt een uitgebreide collectie van zitmeubilair, kasten, tafels en meer. Fogia onderscheidt zich door haar tijdloze, innovatieve ontwerpen en gebruik van regionale grondstoffen.


Bij Designlinq vind je de uitgebreide collectie designproducten van Fogia. We voorzien je graag van aanvullende informatie.


Fogia


Fogia werkt samen met toonaangevende ontwerpers met een sterke basis in het Scandinavisch design. Het meubilair wordt op ambachtelijke wijze met de hand gemaakt in eigen fabriek. Het merk garandeert de hoogste kwaliteit gedurende het gehele productieproces, door gebruik te maken van zowel traditionele als moderne technieken.


Duurzaam meubilair


Fogia heeft een duidelijke focus op duurzaamheid en stelt zichzelf hoge normen als het gaat om materiaalkeuze en productieprocessen. Zo worden de houtsoorten zorgvuldig gekozen uit nabijgelegen bossen om transport en afvalstromen te minimaliseren. Het resultaat: tijdloze producten die een leven lang meegaan.


Zweeds design


Het merk streeft er voortdurend naar om met de traditionele normen te breken. Met moderne collecties zoals Tiki en Bollo, ontworpen door Andreas Engesvik, veranderen ze de vorm en expressie van Zweeds design. Het ontwerp van Tiki is strak en minimalistisch met neo-vintage styling. De moderne klassieker Bollo heeft veel persoonlijkheid en een opvallend design. De collecties zijn in verschillende maten en kleuren verkrijgbaar, waardoor ze in zowel in een modern als in een meer traditioneel interieur goed tot hun recht komen.


Fogia bij Designlinq


Bekijk hieronder de uitgebreide collectie van Fogia. Designlinq adviseert je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze productspecialisten voor vrijblijvend advies.