Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Jot.Jot

De design meubels en verlichting van dit Litouwse merk kenmerkt zich door zijn minimalistische stijl en frisse kleuren. Wij adviseren je graag over de kleuren, materialen en mogelijkheden van de collectie van Jot.Jot. Onze klantenservice staat voor je klaar.

Jot.Jot
Jot.Jot
Jot.Jot

Jot.Jot verzameld ingenieuze ontwerpers om zich heen die hoogwaardige producten ontwerpen die oplossingen bieden voor het dagelijks leven. De oprichter van dit Litouwse merk is Jurgis Garmus. Een kunstenaar met een passie voor ondernemerschap. De mede-eigenaar, Laurynas Kerp, is een expert op het gebied van marketing met oog voor subtiele schoonheid. De combinatie van deze twee persoonlijkheden brengt het beste van beide werelden samen en hebben ze in korte tijd Jot.Jot naar een ongekend niveau getild.

De naam Jot.Jot is afgeleid van het Engelse woord ‘jot’. Dit betekent ‘snel iets opschrijven’. De herhaling van het woord ‘jot’ zorgt ervoor dat het woord een hele andere betekenis krijgt. Jot.Jot staat namelijk voor creativiteit en symboleert de bedrijfswaarden van eenvoud en exclusiviteit. De collectie van Jot.Jot bestaat uit design tafels, banken, vloerkleden, stoelen en verlichting van hoogwaardige materialen met een perfecte afwerking.

Elk ontwerp is kenmerkend door zijn unieke vormtaal, frisse kleuren en gedetailleerde afwerking. Neem bijvoorbeeld de Ba collectie ontworpen door Iskos Berlin. Deze collectie bestaat uit de fauteuil Ba, de tweezitsbank BaBa en de driezitsbank BaBaBa. Elk product uit de Ba serie is kenmerkend door zijn speelse en organische vorm waarin je neer wilt ploffen. Een must-see zijn de vloerkleden uit de Jot.Jot collectie: Harlequin, Psychoanalysis, Six Seasons, Let’s Play en de Piano Album Cover. Deze vloerkleden zijn echte eye-catchers en zorgen voor een speelse sfeer in iedere ruimte.