Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Wilkhahn

Het kantoormeubilair van Wilkhahn draagt bij aan een duurzame en ergonomische kantoorinrichting. Het moderne Duitse productiebedrijf heeft de voorbijgaande jaren diverse internationale duurzaamheids- en designprijzen in de wacht gesleept.

Bij Designlinq vind je een uitgebreide collectie Wilkhahn kantoormeubelen. We voorzien je graag van aanvullende informatie.

Wilkhahn
Wilkhahn
Wilkhahn

Wilkhahn is opgericht in 1907 door naamgevers Christian Wilkening en Friedrich Hahne. Hoewel het handmatige ambacht van de begindagen plaats heeft gemaakt voor moderne, industriële productiefaciliteiten is de ontwerpfilosofie onveranderd gebleven: het verweven van ergonomie en design met Deutsche Gründlichkeit.


Innovatief pur sang


Wilkhahn staat bekend om kantoormeubilair dat telkens weer grenzen verlegt. Zo beschikken de bureaustoelen van Wilkhahn over rugleuningen die driedimensionaal bewegen: zowel voor- en achterwaarts als schuin. De ergonomische vormgeving kan internationaal op veel lof rekenen en heeft ertoe geleid dat experts de bureaustoelen tot de beste ter wereld beschouwen. Het meubilair stimuleert een actieve werkhouding en biedt een goede ondersteuning voor de rug en lendenen. De gepatenteerde, eenvoudig verstelbare mechaniek die hiervoor verantwoordelijk is, is verwerkt in een subtiel en aansprekend design.


Sociaal-ecologische designs


Ook de materiaalkeuze is vooruitstrevend. De integratie van staal, glasvezel en ecologische stoffen voor de bekleding levert een verrassende samenstelling op. De sociaal-ecologische ontwerpbenadering heeft diverse prestigieuze prijzen opgeleverd, waaronder de Duitse Milieuprijs en de internationale Red Dot Award.


Wilkhahn bij Designlinq


Naast bureaustoelen bestaat de collectie van Wilkhahn uit banken, poefjes, krukken, fauteuils en vergadertafels. Bekijk hieronder onze uitgebreide Wilkhahn collectie. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze productspecialisten voor een vrijblijvend advies.