Dauphin

Hier vind je de collectie van het Duitse designmerk Dauphin die bestaat uit bureaustoelen, kasten en zitmeubilair. Alle producten zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en wij kunnen ons voorstellen dat je ondanks onze duidelijke website hierover nog vragen hebt. Neem in dat geval contact met ons op zodat wij samen met jou de meest geschikte uitvoering kunnen samenstellen.

Dauphin Dauphin Dauphin

Dit Duitse merk is opgericht in 1968 door Friedrich-Wilhelm Dauphin die destijds bedrijfsadvies gaf aan de Engelse stoelenfabrikant Evertaut. Friederich Dauphin had een marketing analyse gemaakt voor Evertauts Duitse dochterbedrijf, maar Evertaut was het niet eens met zijn idee. Dauphin nam toen de spontane beslissing om de Duitse operaties zelf te kopen. En dat was een succes met het importeren en exporteren van de Evertaut bureau stoelen wereldwijd.

In 2002 nam Dauphin de beslissing om de dochterbedrijven, Bosse, Trendoffice, en Züco toe te voegen aan hun bedrijf onder de naam: Dauphin, Human Design® Group.

De collectie van Dauphin bestaat uit ergonomische bureaustoelen, ladekasten, tafels en stoelen. Het meubilair is bestemd voor zakelijk en privé gebruik.

Alle producten van het merk Dauphin