Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

KOKKE House

Ontdek de minimalistische en duurzame meubelcollectie van KOKKE House, met historische ontwerpen van bekroonde ontwerper Ruud-Jan Kokke. Nu bij Designlinq.

KOKKE House
KOKKE House
KOKKE House

Het familiebedrijf KOKKE House heeft een duidelijke missie: prachtige interieurs creëren met behulp van tijdloze objecten, kunst en iconische designstukken. Het merk is ervan overtuigd dat het combineren van exclusieve stukken de sleutel is tot het creëren van harmonie en balans in elke ruimte.


Bij Designlinq vind je de bijzondere KOKKE House collectie. We voorzien je graag van aanvullende informatie.


KOKKE House


KOKKE House, opgericht door Romy Kokke en haar man Daniel Beasley, richt zich op het zorgvuldig opnieuw op de markt brengen van historische ontwerpen van Romy's vader, de bekroonde ontwerper Ruud-Jan Kokke. Het merk gelooft in de kracht van diversiteit, veelzijdigheid en flexibiliteit in het interieurontwerp, waarbij vakmanschap en duurzaamheid centraal staan. De collectie biedt een breed scala aan meubels en verlichting, allemaal geproduceerd in Nederland.


De grens tussen kunst en design


Wat Kokke House onderscheidt is de focus op duurzaamheid en vakmanschap. De unieke ontwerpen en zorgvuldig geselecteerde materialen laten de grenzen tussen kunst en design vervagen. Zo zijn meerdere stukken van de ICONS collectie te zien in het Rijksmuseum Museum Amsterdam en het MoMA in New York. De Kokke fauteuil is hier een mooi voorbeeld van. Ruud-Jan Kokke heeft bij het ontwerpen van deze fauteuil geëxperimenteerd met verschillende ambachtelijke technieken en materialen. Het meubelstuk is hierdoor niet alleen functioneel, maar wordt ook beschouwd als kunstwerk.


KOKKE House bij Designlinq


Bekijk hieronder de bijzondere collectie van KOKKE House bij Designlinq. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze productspecialisten voor vrijblijvend advies.