Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Lintex

Communicatie in moderne kantoor- en leeromgevingen makkelijker maken. Met die visie geeft het in 1983 opgerichte Lintex vorm en kleur aan vergader- en focusruimtes. Dat doet de Zweedse fabrikant met akoestische panelen, whiteboards, opbergsystemen, glazen schermen en andere kantooraccessoires.

Bij Designlinq vind je een uitgebreide collectie designproducten van Lintex. Designlinq voorziet je graag van aanvullende informatie.

Lintex
Lintex
Lintex

Lintex is ervan overtuigd dat kwalitatief en mooi kantoorgereedschap creativiteit bevordert en zo de innovatiekracht versterkt. En dat gebruikers zich vooral niet te bescheiden hoeven op te stellen. De fabrikant werkt voor de verrassende en out-of-the-box designs samen met toonaangevende Scandinavische designers, waaronder Matti Klenell en Fredrik Mattson.


Lintex doorbreekt conventies


Lintex biedt een plek waar volop aandacht is voor je gedachten, ideeën en woorden. Het voegt fraaie designelementen toe aan ogenschijnlijk functionele kantoortoepassingen – een wereld waarin esthetiek al jaren op de achtergrond is geraakt. De out-of-the-box mentaliteit zie je terug in Lintex’ keuze om schrijfbare oppervlakken te maken van geëmailleerd staal, massief hout en gehard glas. Daarbij verliest het merk andere kantoorwensen niet uit het oog. De modulaire frames van textiel die aan weerszijdes van haar whiteboards kunnen worden bevestigd ter verbetering van de akoestiek, zijn daarvan een mooi voorbeeld. Elegant in eenvoud.


Lintex bij Designlinq


Bekijk hieronder de uitgebreide Lintex collectie bij Designlinq. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze productspecialisten voor vrijblijvend advies.

  • Lintex producten
  • Lintex series