Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Donar

Op zoek naar duurzame meubels? Maak dan kennis met de circulaire collectie van Donar gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Wij adviseren je graag over de kleuren, materialen en mogelijkheden van de collectie van Donar. Onze klantenservice staat voor je klaar.

Donar
Donar
Donar

Op zoek naar echte circulaire stoelen? Maak dan kennis met de innovatieve collectie van Donar. Deze Sloveense fabrikant is baanbrekend als het gaat om het hergebruiken van afval zoals: PET flessen, katoen en houtspaanders. De techniek bij Donar is inmiddels al zover ontwikkeld dat het merk combinaties maakt van gerecyclede PET met gerecyclede katoen en gerecyclede PET felt met gerecyclede houtspaanders.


Donar neemt het voortouw voor echte CO2-reductie en werkt met materiaal dat in overvloed is, namelijk afval.


Het merk heeft de filosofie van een sociaal verantwoord, duurzaam ontwerp vertaald naar een eenvoudige maar unieke stoel gemaakt van gerecyclede vilt (70% gerecycleerde PP-flessen en 30% niet-geweven textiel). Deze stapelbare stoel genaamd Nico Less heeft in 2018 een Green Product Award in ontvangst genomen.


Donar heeft tal van ergonomische producten ontwikkeld die het mogelijk maken een dynamische en actieve zit te hebben en daarmee de druk op de vitale delen van je lichaam te verlichten, zowel op kantoor als thuis.