Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Occony

Occony bouwt aan een wereld zonder uitstoot en afval. Alle producten en bedrijfsprocessen zijn gericht op circulariteit.

Het Amsterdamse designmerk baseert zijn werkwijze op een optimale balans tussen impact, esthetiek en (her)bruikbaarheid. Impact maken samen met het meubilair van Occony!

Occony
Occony
Occony

Occony gelooft in een vorm van productontwikkeling waarbij de grondstoffen een leven lang mee gaan. Het in 2019 opgerichte label fabriceert kwaliteitsmeubilair gemaakt van recyclebare en natuurlijke materialen zoals de Occony kastenserie gemaakt van afvalpapier. De gebruikte materialen zijn tot op vezelniveau recyclebaar.


0% waste, 100% impact


Deze ‘Zero Waste’-filosofie levert unieke collectie-items op, zoals een gezonde zit-sta werkplek van gezonde materialen. In lijn met de cradle-to-cradle aanpak wordt alleen op bestelling geproduceerd en zijn alle meubelen en materialen van lokale makelij en oorsprong. 


Occony maakt voor elk project en product dat wordt (af)geleverd een impact-prognose. Klanten krijgen op deze manier een goed beeld van de positieve milieu-impact die zij realiseren met de keuze voor deze meubelen.


Maatwerk projectmeubilair


Naast de vaste collectie realiseert Occony in samenspraak met interieurontwerpers en -architecten tevens unieke maatwerk interieuroplossingen.


Circulair meubilair Occony bij Designlinq


Je vindt de gehele Occony-collectie bij Designlinq. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze productspecialisten voor een vrijblijvend advies.