Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Occony tafel Kami Pebble door Joost van der Vecht

  • Occony tafel Kami Pebble door Joost van der Vecht
  • Occony tafel Kami Pebble door Joost van der Vecht
  • Occony tafel Kami Pebble door Joost van der Vecht
  • Occony tafel Kami Pebble door Joost van der Vecht
  • Occony tafel Kami Pebble door Joost van der Vecht

10.805,00

Exclusief btw € 8.929,75

Materiaal Kern uit Afvalpapier, Buitenkant: Essenfineer Dosse, Eikenfineer Dosse of Amerikaans Notenfineer Dosse (Watergedragen lak)
Merk Occony
Product Nummer 64.13.049.739
Levering Op Bestelling
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Occony bouwt aan een wereld zonder uitstoot en afval. Alle producten en bedrijfsprocessen zijn gericht op circulariteit. Occony gelooft in een vorm van productontwikkeling waarbij de grondstoffen een leven lang mee gaan. Het in 2019 opgerichte label fabriceert kwaliteitsmeubilair gemaakt van recyclebare en natuurlijke materialen zoals de Occony Kami gemaakt van afvalpapier en bekleed met een Eiken-, Essen- of Walnootfineer Dosse. De gebruikte materialen zijn tot op vezelniveau recyclebaar. De Kami tafel collectie is in vele afmetingen, en uitvoeringen verkrijgbaar. 
Ook is er een ruime keuze uit 15 kleuren.

Uitvoering Kami Pebble
Deze organische Kami Pebble tafel is multi inzetbaar en uitermate geschikt voor vergaderen. Op aanvraag is het mogelijk deze tafel te voorzien van elektrificatie.

Deze design tafel bestaat uit drie delen en heeft 3 ronde poten. Het tafelblad van de Kami Pebble tafel heeft een lengte van 280 cm en een breedte van 220 cm. De tafelhoogte, tot bovenzijde tafelblad, meet 75 cm.

Vragen? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]. Je bent ook welkom om langs te komen in ons kantoor in Rotterdam om alle stalen en mogelijkheden rustig te bekijken en je te laten adviseren.

De collectie van Occony is vervaardigd uit natuurlijke materialen met dito kenmerken en eigenschappen. Geen product is daarom exact hetzelfde. Producten kunnen gevoelig zijn voor schommelingen in temperatuur en luchtvochtigheid.

Duurzaamheid:

Lokale sourcing & productie in Nederland
Gemaakt van afvalpapier
Recyclegraad 95% 
Vrij van Vluchtige Organische Stoffen 
Basismateriaal Cradle2Cradle gecertificeerd 

Certificeringen:

Fineer: FSC certificaat
Cradle2Cradle (afvalpapier)
Bijdrage LEED certificering

Ontdek meer artikelen binnen deze serie