Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Occony bureau Work Desk zit-sta werkplek door Occony

  • Occony bureau Work Desk zit-sta werkplek door Occony
  • Occony bureau Work Desk zit-sta werkplek door Occony
  • Occony bureau Work Desk zit-sta werkplek door Occony
  • Occony bureau Work Desk zit-sta werkplek door Occony
  • Occony bureau Work Desk zit-sta werkplek door Occony

1.980,00

Exclusief btw € 1.636,36

Materiaal Afvalpapier, Gekleurd HPL (Wit of Zwart), Randafwerking: Watergedragen Blanke Lak, Frame: Ral 9016 (wit) of structuur mat zwart
Merk Occony
Product Nummer 64.09.046.1105
Levering 8-10 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging/Transport
Wij berekenen een bedrag van € 30,- (excl. BTW) aan transportkosten bij orders onder de €500. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

Occony bouwt aan een wereld zonder uitstoot en afval. Alle producten en bedrijfsprocessen zijn gericht op circulariteit. Occony gelooft in een vorm van productontwikkeling waarbij de grondstoffen een leven lang mee gaan. Het in 2019 opgerichte label fabriceert kwaliteitsmeubilair gemaakt van recyclebare en natuurlijke materialen zoals de Occony zit-sta bureaus gemaakt van afvalpapier en bekleed met HPL. De gebruikte materialen zijn tot op vezelniveau recyclebaar.

De Occony Work Desk is een combinatie van een flexibele zit-sta werkplek en een compacte sta-vergadertafel. Dit circulaire bureau is verkrijgbaar in 3 maten: 160, 180 of 200 cm breed. En is 80 cm diep. De hoogte is traploos verstelbaar van 70 t/m 120 cm. Je ontvangt 5 jaar garantie op de motor van de hoogteverstelling. Selecteer de gewenste versie bij 'Uitvoering'. 

Occony Work Desk wordt inclusief elektrische bediening (zwart), kabeldoorvoer & kabelgoot geleverd. Overige opties zijn in overleg mogelijk. 

Bekijk de PDF ‘Meer informatie/Stalen’ hiernaast voor meer informatie. Vragen? Neem contact op met onze klantenservice door 010-3074119 te bellen of te mailen naar [email protected]

Duurzaamheid 

Lokale sourcing & productie 
Gemaakt van afvalpapier 
Lichtgewicht 

Recyclegraad 95% 
Vrij van Vluchtige Organische Stoffen 
Basismateriaal Cradle2Cradle gecertificeerd

Ontdek meer artikelen binnen deze serie