Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Kvadrat

Met de akoestische panelen van Kvadrat beïnvloedt je op een stijlvolle manier de geluidsregeling in een ruimte. Zo biedt Elements van Kvadrat Soft Cells de oplossing voor iedere akoestische uitdaging.

Graag adviseren wij je bij de aanschaf van akoestische producten en zo nodig voeren wij metingen voor je uit. Neem daarom contact op met onze klantenservice voor advies.

Kvadrat
Kvadrat
Kvadrat

Elements van Kvadrat Soft Cells

De akoestische panelen van Kvadrat worden met de hand gemaakt en combineren duurzaamheid met flexibiliteit. Elements van Kvadrat Soft Cells maakt deel uit van het Deense merk Kvadrat dat in 1968 is opgericht. Vandaag de dag heeft Kvadrat een leidende positie in de kwaliteits textielmarkt van Europa. Sinds de oprichting van Kvadrat Soft Cells in 2006 is het designmerk uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant voor akoestische oplossingen.

Kvadrat ontwikkelt volledig aanpasbare, hoogwaardige akoestische panelen die worden gekarakteriseerd door esthetische kwaliteit en uitzonderlijke veelzijdigheid. De Soft Cells beschikken over de belangrijkste certificaten voor milieuhandhaving. De ontwerpen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, van compacte en minimalistische panelen tot en met grote en opvallende panelen van wel  zes meter breed. De akoestische panelen zijn leverbaar in diverse vormen, kleuren en materialen. Zo heb je een ruime keuze aan Kvadrat-textiel. Het merk ontwikkelde een spansysteem om ervoor te zorgen dat het textiel gedurende levensduur strak om de panelen blijft zitten en het niet wordt beïnvloed door temperatuur of vochtigheid.

Bij Designlinq vind je de collectie Elements van Kvadrat Soft Cells. Dit is een eenvoudig modulair systeem van akoestische panelen die de geluidskwaliteit in kantoren of vergaderruimtes verbeteren. Deze hoogwaardige (Klasse A) akoestische panelen bevatten absoberend materiaal achter een decoratief doek van textiel.

Dit modulaire systeem is leverbaar in 15 verschillende formaten, 7 Kvadrat-textiel soorten en 263 kleuren. De frames zijn gemaakt van 40% gerecycled aluminium en zijn door de magneten eenvoudig aan wand of plafond te installeren en hierdoor ook gemakkelijk te demonteren.

Clouds van Kvadrat

In samenwerking met Kvadrat hebben internationaal gerenommeerde ontwerpers Ronan en Erwan Bouroullec 'Clouds' gecreëerd. Kvadrat Clouds is een innovatief concept van in elkaar grijpende stoffen tegels. Deze akoestische panelen zijn gemakkelijk aan elkaar te koppelen door middel van rubberen banden en hierdoor zijn ze ook gemakkelijk te herschikken. Door meerdere tegels aan elkaar vast te maken ontstaat er een uniek driedimensionaal effect en geef je vorm aan de geluidsabsorberende "wolk". 

De akoestische panelen zijn leverbaar in Kvadrat textiel Divina, Divina Melange en Divina MD en worden geleverd in een set van 8 of 24 stuks.