Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug

Kvadrat akoestisch wandpaneel / plafondpaneel Elements 60 door Kvadrat Soft Cells

  • Kvadrat akoestisch wandpaneel / plafondpaneel Elements 60 door Kvadrat Soft Cells
  • Kvadrat akoestisch wandpaneel / plafondpaneel Elements 60 door Kvadrat Soft Cells
  • Kvadrat akoestisch wandpaneel / plafondpaneel Elements 60 door Kvadrat Soft Cells
  • Kvadrat akoestisch wandpaneel / plafondpaneel Elements 60 door Kvadrat Soft Cells
  • Kvadrat akoestisch wandpaneel / plafondpaneel Elements 60 door Kvadrat Soft Cells

Prijs Op Aanvraag

Materiaal Aluminium, Absorberend materiaal (Klasse A), Bekleding Kvadrat Textiel (Steelcut Trio, Divina, Divina MD, Divina Melange, Remix 2, Casa, Field) (PDF)
Merk Kvadrat
Product Nummer 60.26.004.075
Levering 6-8 weken
Bezorgen

Montage & Bezorging
Wij berekenen geen verzendkosten voor uw bestelling. Daarnaast hebben wij onze eigen montageservice die in overleg komt inhuizen. Lees Meer.

Klanternservice

Klantenservice
Advies nodig of een andere vraag? Neem contact op met onze klantenservice:
010 307 4119 of [email protected]

De akoestische panelen van Kvadrat worden met de hand gemaakt en combineren duurzaamheid met flexibiliteit. Elements van Kvadrat Soft Cells maakt deel uit van het Deense merk Kvadrat dat in 1968 is opgericht. Vandaag de dag heeft Kvadrat een leidende positie in de kwaliteits textielmarkt van Europa. Sinds de oprichting van Kvadrat Soft Cells in 2006 is het designmerk uitgegroeid tot een toonaangevende fabrikant voor akoestische oplossingen.

Kvadrat ontwikkelt volledig aanpasbare, hoogwaardige akoestische panelen die worden gekarakteriseerd door esthetische kwaliteit en uitzonderlijke veelzijdigheid. De Soft Cells beschikken over de belangrijkste certificaten voor milieuhandhaving. De ontwerpen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, van compacte en minimalistische panelen tot en met grote en opvallende panelen van wel  zes meter breed. De akoestische panelen zijn leverbaar in diverse vormen, kleuren en materialen. Zo heb je een ruime keuze aan Kvadrat-textiel. Het merk ontwikkelde een spansysteem om ervoor te zorgen dat het textiel gedurende levensduur strak om de panelen blijft zitten en het niet wordt beïnvloed door temperatuur of vochtigheid.

Elements van Kvadrat Soft Cells
Bij Designlinq vind je de collectie Elements van Kvadrat Soft Cells. Dit is een eenvoudig modulair systeem van akoestische panelen die de geluidskwaliteit in kantoren of vergaderruimtes verbeteren. Deze hoogwaardige (Klasse A) akoestische panelen bevatten absoberend materiaal achter een decoratief doek van textiel.

Dit modulaire systeem is leverbaar in 15 verschillende formaten, 7 Kvadrat-textiel soorten en 263 kleuren. Mixen en matchen is hierbij mogelijk! De frames zijn gemaakt van 40% gerecycled aluminium en zijn door de magneten eenvoudig aan wand of plafond te installeren en hierdoor ook gemakkelijk te demonteren.


Uitvoering Elements 60
Kies bij 'Uitvoering' de geschikte versie met een breedte van 60 cm. Er is keuze uit een lengte van 60, 90 of 120 cm. De panelen hebben een diepte van 5,5 cm.

Bekijk de andere afmetingen van Elements hier.


Meer informatie? Bekijk de PDF over Elements hierboven bij 'Meer informatie / Stalen'. Vragen of persoonlijk advies nodig? Neem contact op met onze klantenservice +31 (0)10 307 4119 of per mail [email protected]

Ontdek meer artikelen binnen deze serie