Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Planika

Planika is een pionier op het gebied van biohaarden. De haarden van Planika combineren hedendaags en internationaal design met de geavanceerde technologie van milieuvriendelijke en rookvrije vuren gebaseerd op ethanol. Voor advies over de ruime collectie en technische opties kun je naar onze Planika adviseurs vragen bij de klantenservice.

Planika
Planika
Planika

Het idee achter Planika Fires ontstond toen twee toeristen, Alfred Weilandt en Jerry Dabrowski, tijdens hun reis in Australië bij een simpel kampvuur zaten. De sfeer die de vlammen overbrachten wilden zij graag in een hedendaagse setting vasthouden. Na maanden testen en ontwerpen kwamen ze met een moderne haard, die schoonheid en comfort met elkaar combineerde. Planika introduceerde ‘The Intelligent Fire’, oftewel de slimme haard. De vlammen uit deze bio-ethanol haarden zijn niet alleen gebruiksvriendelijk maar stoten ook geen schadelijke stoffen uit en zijn geurloos.

De producten van Planika zijn voorzien van meerdere veiligheidssensoren zoals een temperatuursensor en een kinderslot. De bio-haarden branden op een ecologische plantaardige alcohol. Daarnaast zijn de producten rookloos, roetloos en geurloos. De hoogte en intensiteit van de vlammen kan jezelf bepalen door middel van een app op je mobiel, een Smart Home System, met een afstandsbediening of door op de bediening op het frame van de haard te drukken. Doordat er geen vaste aansluiting nodig is kan je de haarden in elke gewenste ruimte plaatsen. Maak een eindeloze vuurlijn in een restaurant of creëer extra sfeer in de eetkamer.

De moderne uitstraling van de haarden gecombineerd met de milieuvriendelijke technologie zorgen ervoor dat de producten van Planika in ieder interieur past en een bijzondere sfeer in elke ruimte creëert.