Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Geniet van het moment met een bio-ethanol haard op maat

Geniet van het moment met een bio-ethanol haard op maat

Met een bio-ethanol haard op maat geef je vorm aan het interieur dat je zelf voor ogen hebt. De luxe designhaarden van Planika zijn uitvoerbaar in talloze maten en vereisen geen vaste aansluiting. Een gouden combinatie, want hierdoor zijn de haarden in elke gewenste ruimte te plaatsen. De flexibiliteit van Planika haarden legt de basis voor een zeer sterk interieurconcept. Zo creëer je het ultieme thuisgevoel, zowel in privéruimtes als grote openbare ruimtes.

Geniet van het moment met een bio-ethanol haard op maat
Geniet van het moment met een bio-ethanol haard op maat

Ultieme beleving met custom-made design

 

Een uitgebreid diner met vrienden of dat heerlijke zondagse loungegevoel krijgen een extra dimensie met de aanblik van een prachtig haardvuur. In verblijfsruimtes waar mooie herinneringen worden aangemaakt en gelukzaligheid het primaire doel vormt, tilt een custom-made bio-ethanol haard de sfeerbeleving naar een hoger niveau. De haarden van Planika laten je opgaan in het moment. 

Een vuurlijn in elke lengte

De haarden uit de Fire Line Automatic FLA 3-serie staan bekend om hun prachtige lange vuurlijnen met een groot bereik. De lengte van de vuurlijn is te configureren in een maat van 690 tot 2970 mm. Deze unieke eigenschap van de Planika haarden verzekert je van een haard die perfect past bij bestaande interieurs en in bestaande muuropeningen. Je positioneert de haard zo subtiel of prominent in de ruimte als je zelf wilt. 

De modellen uit deze serie kennen nog een ándere exceptionele eigenschap: ze zijn plaatsbaar als inbouwvariant én als losstaande haard. Daarmee lenen ze zich voor meerdere interieuropstellingen, zoals een eiland-opstelling, integratie in de achterwand of doorbreking van de tussenmuur. Kortom: je brengt de vuurlijn aan waar je deze hebben wilt.

Een bio-ethanol haard op maat bij Designlinq

 

De configureerbare designelementen van Planika haarden laten veel ruimte om de sfeerbeleving af te stemmen op je gebruiksbehoefte. Laat je niet beperken bij het interieurconcept dat je in gedachte hebt en geef een eigentijdse invulling aan de gezelligheid van een haardvuur.

Bij Designlinq vind je een ruim aanbod bio-ethanol haarden van Planika. We denken graag met je mee over de ideale maatvoeringen en plaatsingsmogelijkheden voor je interieurproject.

Bekijk onze haarden

Geniet van het moment met een bio-ethanol haard op maat