Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
Bio-ethanol inbouw haard: magie ten top

Bio-ethanol inbouw haard: magie ten top

Er is maar weinig dat aan een knus haardvuur kan tippen. In het bijzonder wanneer dit haardvuur je de vrijheid geeft je interieur in verregaande mate te personaliseren. De bio-ethanol inbouw haarden van Planika zijn ontworpen met deze gedachte in het achterhoofd en passen dankzij hun flexibiliteit in elk interieur. Laat je inspireren door de magie van een bio-ethanol inbouw haard van Planika.

Bio-ethanol inbouw haard: magie ten top
Bio-ethanol inbouw haard: magie ten top

Rechte inbouwhaard – één met de wand

 

De Pure Flame en de Forma Single-Sided vallen op door hun naadloze overgang met de achterwand of wandkolom waar ze deel van uitmaken. Doordat de modellen letterlijk opgaan in de wand ontstaat een sterk gevoel van ruimtelijkheid. Beide typen haarden geven prachtige vlammen, waarbij het vlammenspel zichtbaar is aan de voorzijde. Het geheel oogt zeer strak en modern.

Bekijk hier de Planika bio-ethanol haard Pure Flame.

Bekijk hier de Planika bio-ethanol haard Forma Single-Sided.

Hoek inbouw haard – ruimtedoorbrekend

 

De Forma Left Corner en Forma Right Corner zijn bio-ethanol haarden voor inbouw in hoekdelen. De prachtige uitsnede die hierdoor ontstaat, maximaliseert het zicht op het sprankelende vuur. De vlammen zijn zichtbaar aan de voorzijde en de linker- of rechterzijde, afhankelijk van de gekozen uitvoering. De haard is een lust voor het oog door zijn ruimtedoorbrekende werking en speelse lijnenspel.

Bekijk hier de Planika Forma Left Corner.

Bekijk hier de Planika Forma Right Corner.

Bio-ethanol inbouw haard: magie ten top
Bio-ethanol inbouw haard: magie ten top

Driezijdige haard – klassieke schouw gemoderniseerd

 

De Forma Three-Sided wordt door zijn vormgeving meestal ingebouwd in de bestaande schouw. Doordat de haard zowel aan de voorkant als aan weerszijden open is, krijgt de klassieke schouw een moderne look-and-feel. Ofwel, de uitstraling van nieuw met een vleugje nostalgie, een combinatie die het interieur veel karakter geeft.

Bekijk hier de Planika Forma Three-Sided.

Doorzichtige haard – optisch ruimtevergrotend

 

De Forma See-Through en de Forma Room Divider doen exact dát wat achter hun naam verscholen gaat: het creëren van nieuwe ruimtes. Beide opstellingen wekken de illusie van een afscheiding, maar zorgen voor ruimtelijkheid en openheid dankzij de prachtige doorkijk in de zijwand. Het haardvuur is aan beide kanten goed zichtbaar, zodat je vanuit meerdere ruimtes kunt genieten van de aanblik van een mooi vlammenspel.

Bekijk hier de Forma See-Through.

Bekijk hier de Forma Room Divider.

Bio-ethanol inbouw haard: magie ten top
Bio-ethanol inbouw haard: magie ten top

Meubel met geïntegreerd haard: prachtige 2-in-1 oplossing

 

Ook de Pure Flame TV Box – een haard geïntegreerd in een TV-meubel en daarmee strikt genomen eveneens een inbouwmodel – vormt een bewijs van Planika’s out-of-the-box benadering. Met dit bijzondere model is het mogelijk zowel de TV als het haardvuur centraal te stellen in de meubelopstelling. Onder het genot van wakkerende vlammen wordt TV-kijken extra sfeervol.

Bekijk hier de Planika bio-ethanol haard Pure Flame TV Box.

Bio-ethanol inbouw haard van Planika bij Designlinq

 

De luxe bio-ethanol inbouw haarden van Planika geven de ultieme vrijheid je interieur naar eigen inzicht vorm te geven. De haarden creëren een bijzondere en warme sfeer in elke ruimte. Bij Designlinq vind je een ruim aanbod inbouw haarden van Planika.  

 

Bekijk onze haarden