Loading...
Klik hier om je aan te sluiten bij ons professional platform.
Terug
MERK

Cascando

‘Getting the best out of yourself and each other.’ Dat is de insteek waarmee Cascando prachtige meubels, functionele roomdividers en origineel vormgegeven producten maakt. Het Nederlandse ontwerpbureau wil met haar goed uitgedachte designproducten bijdragen aan meer werkplezier.

Bij Designlinq vind je een uitgebreide collectie comfortabele meubels en speelse producten van Cascando. We voorzien je graag van aanvullende informatie.

Cascando
Cascando
Cascando

De meubels en producten van Cascando zijn een rijke beleving. Van kapstok tot fauteuils; de kracht van een ruimte is de som van wat erin staat. Het samenspel van vormen, kleuren en materialen bepaalt hoe we ons voelen. Cascando laat al deze elementen samenkomen in praktische producten met een speels effect.


Werkgeluk


Cascando creëert met comfortabel meubilair en extra aandacht voor privacy verblijfsruimtes en werkplekken met een warm thuisgevoel. Gezond kunnen werken, is de sleutel voor effectiever werken. Zeker als er ruimte is voor flexibiliteit gericht op het verbinden van mensen. Dat zie je terug in de producten van Cascando.


Functioneel design


Cascando is functioneel design pur sang. De stijlvolle mobiele pilow space lockers of pillow space plantenbakken bijvoorbeeld, dragen bij aan een betere akoestiek. De stijlvolle producten laten zich gemakkelijk combineren en de ruime keuze in kleur maakt het voor elk zakelijk interieur passend.


Cascando bij Designlinq


De collectie van Cascando bestaat onder meer uit banken, hockers, tafels, roomdividers en bijzondere kapstokken. Bekijk hieronder de uitgebreide collectie. We adviseren je graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze productspecialisten voor een vrijblijvend advies.

  • Cascando producten
  • Cascando series